Andrei Aradits a părăsit emisiunea „Te cunosc de undeva” și s-a întors la Pro TV,  pentru a se dedica pe deplin marii lui iubiri, actoria. Astfel, el poate fi urmărit în serialul „Vlad”, unde joacă un rol negativ, însă vedeta susține că tot actoria i-a adus-o în viața lui și pe frumoasa sa soție. Andrei și Andreea s-au cunoscut pe vremea când Aradits apărea în primul serial „În Familie”, de la Prima TV, în 2002.

Ce fac actorii din serialul „Vlad” pe perioada pandemiei de coronavirus. Ce activități fac alături de copiii lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Andreea lucra în echipa de producție a serialului, iar între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, iar după doi ani au devenit soț și soție. Andrei Aradits a făcut o dezvăluirire despre cea care îi este parteneră de viață, în urmă cu doi ani pe o rețea de socializare.

Andreea a făcut primul pas

„Acum fix 15 ani, am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem. Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale”, a dezvăluit Andrei, însă acesta a precizat că el nu a avut curajul să facă primul pas, ci Andreea a luat inițiativa.

„Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again?“ (n.r. – „Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta?“) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta“, a povestit Andrei într-un interviu mai vechi pentru femeia.ro.

Andreea și Andrei Aradits au împreună un băiețel, tot actor

„ Și de-atunci am rămas împreună. Începuturile noastre au  fost foarte nesigure, pentru că eram extrem de diferiți. El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate. În plus, terminasem și Caragiale, un liceu de fițe. Mergeam prin cluburi, iar Andrei era hipiot, cânta la chitară și se îndoia de gusturile mele muzicale. Din seara aceea, deși nu ne dădeam nicio șansă până a doua zi, ne-am trezit că trecuse o lună și eram tot împreună. Am plecat de la diferențe și am găsit multe lucruri în comun”, a dezvăluit și Andreea.

Puși pe glume și pe distracție, cei doi au avut o nuntă mai inedită. Au organizat petrecerea la un fast-food și au invitat doar 20 de persoane.

„Ne-am gândit să ne luăm și noi, erau atâția oameni în jurul nostru care făceau pasul. Dar, după ce am constatat cât se chinuiau cu toții să le iasă perfect, am luat decizia să dăm petrecerea la fast-food. Au fost maximum 20 de persoane. Am vrut să ne sărbătorim într-un tramvai, dar nu ne-au lăsat, de teamă să nu se rupă cu noi, pentru că era destinat petrecerilor pentru copii”, a mai spus Andrei pentru femeia.ro.

Andrei și Andreea nu doar că au o căsnicie fericită, ci au și un băiat superb, pe nume Eric (13 ani). Și cum talentul se moștenește din tată-n fiu, și băiatul le calcă pe  urme. La numai 13 ani, se poate lăuda deja că a jucat alături de unul dintre marii actori români, Marcel Iureș, în „Octav”, iar micuțul joacă și în serialul „Las Fierbinți”.

Andreea Aradits,  absolventă și ea de UNATC, secția teatrologie, dar și-a transformat pasiunea pentru sport într-o sursă de venit, devenind instructoare de yoga. Așadar, nu e de mirare că are o așa siluetă.

 

Andrei face un rol de excepți în serialul „Vlad”, producția ce spune povestea contelui de Monte Cristo, în variantă modernă. Filmul  îl are în centru pe Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.