O prezență discretă, aceasta trăiește alături de familie, soúl ;i un copil, în Eforie. Deși e cu cinci ani mai mare decât Andreea, pare geamăna ei brunetă.

Cele două au avut întotdeauna o relație apropiată, mai cu seamă că au rămas orfane din adolescență, tatăl lor murind într-un accident, iar mama fiind răpusă de cancer.

Cele două se află zilele acestea într-o mini-vacanță în Dubai, un cadou pe care Andreea a vrut să i-l facă surorii ei. ”De ziua mea, Lucian m-a întrebat ce îmi doresc. I-am raspuns: o vacanță cu sora mea și puțin shoooooopping. Ea a aflat abia în aeroport surpriza. O săptămână m-a bătut la cap să-i spun unde o duc”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, postând și mai multe fotografii din vacanța cu Ramona.

Andreea Banica si sora eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Cred că este una din cele mai reușite mini-vacanțe”, a scris cântăreața pe rețea de socializare, comentând la o fotografie în care ea și sora ei stau sprijinite de o cămilă, în mijlocul unei întinderi nesfârșite de nisip.

Zilele trecute, cele două au mers și la un spectacol oferit de o dansatoare din buric, prilej cu care Andreea Bănică și-a încercat și ea talentele în această direcție.

??? ?

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Foto: Instagram

Vezi și Cuplul Andreea Bănică și Lucian Mitrea încă rezistă. Iată câți ani de căsnicie au împlinit! Pentru cântăreață ziua a fost specială din încă un motiv

Citește și: