Ieri, Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la un cabinet de avocatură, la doar o zi după ce au anunțat divorțul. Acum, planurile lor de nuntă rămân o amintire, deși era totul pus la punct până în cele mai mici detalii. Trebuia să fie un eveniment de pomină, pe care toată lumeasă și-l amintească toată viața.

Nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc era programată pentru data de 13 noiembrie

Anul trecut, în data de 15 septembrie, Simona și omul de afaceri s-au cununat civil și după aceea au dat o petrecere cochetă la Constanța, orașul natal al sportivei. Era deja a doua petrecere, după cea de logodnă, în care își sărbătoreau povestea de dragoste alături de cei dragi.

Anul acesta, pe data de 13 noiembrie, cei doi urmau să-și unească destinele și în cadrul unei ceremonii religioase, ca apoi să facă marea petrecere, nunta, cea la care au fost invitate peste 300 de persoane. Aceasta ar fi trebuit să păstreze, măcar în parte, din tradițiile machedonești, ambii reprezentând etnia.

La nunta fostei campioane mondiale erau așteptați peste 300 de invitați, mulți dintre ei fiind oameni importanți din lumea sportului și în special din tenis. Marele eveniment ar fi trebuit să aibă loc la Sinaia, unde Simona Halep și Toni Iuruc închiriaseră un local de lux, la care invitații lor ar fi servit cele mai bune preparate și ar fi avut parte de prestația celor mai buni artiști.

Din păcate, în mai puțin de un an de la căsătoria în acte, jucătoarea de tenis și omul de afaceri au decis s-o ia pe drumuri separate în viață. Simona vorbea, până nu demult, despre planurile ei de a avea doi copii cu Toni Iuruc. Asta, chiar dacă își dorea chiar trei. Anunțul divorțului a venit ca un șoc și deocamdată nimeni nu-și poate explica ce s-a întâmplat de fapt. Să fie de vină cariera tenismenei, distanța ori poate chiar antrenorul ei, cu care a petrecut mult timp, așa cum sugerează tabloidele? Deocamdată nimeni nu știe cu exactitate, iar protagoniștii păstrează discreția.

Vezi și Simona Halep și Toni Iuruc au depus actele de divorț! Toni Iuruc, decizie radicală! Ce hotărâre a luat omul de afaceri. Când își propuseseră el și Simona să facă un copil

Citește și:

Andreea Tonciu a fost operată de urgență! Primele declarații: „Am zis că mor”. De la ce i s-a tras totul. Se poate întâmpla oricui!

Dana Săvuică, amintiri cu Regina Elisabeta a II-a. Cum s-au fotografiat părinții ei cu suverana