Vedetele PRO TV au fost nelipsite de la UNTOLD 2023, mai ales că Andreea Esca a fost, din nou, DJ pe scena Time, alături de blogger-ul Otravă (Cristian Șimonca). Cabral, Ramona Păun, Corina Caragea, Roxana Hulpe (știristă PRO TV și soția lui Bogdan Rădulescu, unul dintre co-fondatorii festivalului), Andi Moisescu, Tudor Chirilă, Alex Dima, Rareș Năstase sunt doar câțiva dintre „proteviștii” prezenți la Festivalul Untold, ediția 2023.

pavel-bartos-si-sotia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

E plin pe Facebook și pe Instagram de imagini cu vedetele extaziate, în tribune, mai ales cupă show-ul incendiar al trupei Imagine Dragons. Euforic, fericit și cu zâmbetul până la urechi l-am văzut în imagini și pe Pavel Bartoș, alături de frumoasa lui soție, Anca Bartoș. Pavel e pe cai mari cu filmul „Ramon”, care de îndată ce a intrat pe Netflix a și devenit numărul 1 la vizionări. „Mă bucur că vă bucurați de al nostru film. O zi bună și vouă. V-am pupat!”, a scris Bartoș pe Facebook, după care a lăsat un gând și despre festivalul la care s-a distrat cu soția ca doi adolescenți.

pavel-bartos-si-sotia-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Untold este o stare de spirit, o senzație și o energie aparte, care adună prietenii și, în general, oamenii la un loc ca să se bucure din plin unii de alții și împreună de viață!”. De remarcat cât de tonică și de fresh este Anca Bartoș, în ținuta de festival. Îmbrăcată sport, cu codițe împletite și cu un zâmbet superb pe chip, doamna Bartoș parcă ar avea 20 de ani, nu 46 și 3 fete mari acasă.

Câți ani are și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș și soția lui, Anca Bartoș, au trei fete una mai frumoasă ca cealaltă:  Eva (19 ani), Sofia (9 ani) şi Rita (15 ani). Toate trei seamănă leit cu prezentatorul de la PRO TV, dar au luat și frumusețea angelica a mamei. Născută pe 3 martie 1977, Anca Bartoș are vârsta de 46 de ani.

Puțini știu că Anca Bartoș a lucrat și ea în televiziune, fiind prezentatoarea emisiunii „Slab sau gras” (2006, pe Senso TV), dar și actriță în serialul “La Urgență” și pelicula „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, apărută în anul 2012. Anca a mai fost vocea emisiunilor radio de pe postul Itsy Bitsy, unde a avut o emisiune pentru copii.

La bază este actriță. S-a dedicat foarte mult copiilor, ceea ce mi-a fost bine că mi-am făcut meseria și mai bine că am știut că acasă cineva are grijă de copii, declarat Pavel Bartoș în podcastul lui Mihai Petre.

pavel-bartos-sotie-fiice-familie-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cum s-au cunoscut Anca și Pavel Bartoș

Anca și Pavel Bartoș s-au căsătorit în 2003 și iată că au ajuns la două decenii de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut încă din studenție, la Teatrul Național din Timișoara. Ana a știut încă din prima clipă că Pavel Bartoș o să fie soțul ei.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult”, și-a amintit Anca, în emisiunea online a lui Smiley , „8, 8 și ceva fix”.

Citește și: Câți ani a împlinit iubita lui Virgil Ianțu și cu ce se ocupă, de fapt. „La mulți ani, perfecta mea!”

Citește și: Cine e soția lui Cosmin Stan: „Ești soarele și luna și steaua noastră călăuzitoare”. Pe el îl vezi zilnic la știri, dar uite ce familie frumoasă are acasă!