Mâine este o zi extrem de importantă pentru îndrăgitul actor Pavel Bartoș, cu două evenimente care îi umplu sufletul de bucurie: startul celui de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, și premiera unui spectacol așteptat de mult timp la Teatrul Odeon, Svejk, în regia lui Alexandru Dabija.

Pavel Bartoș este simpaticul soldat Svejk

Pavel va intra în pielea personajului principal, simpaticul soldat Svejk, și va aduce pe scenă momente memorabile și pline de umor, care cu siguranță vor cuceri publicul.

Este, poate, unul dintre cele mai importante momente din cariera mea de actor, pentru că joc un rol pe care mi-l doream și la care visam de vreo 10 ani. Dar, și mai mult mă bucur de contextul în care se realizează acest proiect: în regia celui pe care-l consider cel mai potrivit pentru a mă îndruma în acest rol, regizorul Alexandru Dabija, cu colegii pe care mi-i doresc și în teatrul pe care-l iubesc. Așadar, pot să spun încă o dată: sunt norocos! Sunt fericit să am alături de mine actori ca Alexandru Papadopol, Dorina Lazăr, Marius Damian, Mircea Constantinescu, Mihai Smarandache și mulți alții, și, împreună, vom aduce pe scena Teatrului Odeon un spectacol care sperăm să fie de neuitat, Svejk.”, a spus Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș poate fi urmărit, alături de Smiley și de cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, în cel mai tare show de televiziune, Românii au talent, începând din 19 februarie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, dar și pe scena teatrului Odeon în cel mai recent spectacol, savuroasa comedie satirică Svejk și în spectacolele deja consacrate, Titanic vals, Gaițele, Aventurile lui Habarnam, Natură moartă cu nepot obez, Liniște! Sărut. Acțiune!, Family affairs și Pyramus&Thisbe 4 You.

Credit foto: Teatrul Odeon, PRO TV