Acesta a avut o ascensiune spectaculoasă în carieră, tratându-și meseria cu multă seriozitate și devenind an de an tot mai bun. Așa că nu e de mirare că astăzi este unul dintre cei mai  apreciați și îndrăgiți prezentatori TV, făcând senzație în emisiunile „Vocea României” și „Românii au talent”. Are mereu vorbele la el și face cele mai bune poante care stârnesc de fiecare dată amuzamentul telespectatorilor.  Cu toate acestea, Pavel a rămas în istoria televiziunii cu cea mai tare bâlbă.

Cum arăta Pavel  la începutul carierei

Pavel, la TVR1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Așa tată, așa fiu! Jude Law e unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, dar nici fiul lui nu e departe. Ce frumusețe de băiat

A rămas în istorie cu cea mai tare bâlbă

În urmă cu 16 ani, pe vremea când lucra la TVR 1, unde prezenta un matinal, Pavel „a intrat în gura” cârcotașului Serban Huidu, după ce s-a chinuit timp de un minut să pronunțe cuvântul „instituționalizați”. Înregistrarea video prezentată în emisiunea „Cronica Cârcotașilor” s-a viralizat imediat pe internet, făcând deliciul internauților. Însă,  Bartoș nu s-a lăsat până nu a pronunțat corect cuvântul. Cu toate acestea, vedeta a trecut peste greșeala sa cu zâmbetul pe buze, reușind să-i amuze și atunci pe telespectatori, iar cu multă ambiție și pregătire a devenit omul de azi, celmai bine cotat prezentator.

Pavel a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi. Este căsătorit cu Anca și au împreună trei copii, Eva, Rita și Sofia. Este coprezentator al emisiunilor Românii au talent și Vocea României și actor al Teatrului Odeon, dar și maestru de evenimente.

Citește și: