Pavel Bartoș confirmă că bunul lui prieten, Smiley, va deveni tătic. Mai mult, el a făcut dezvăluiri neașteptate despre artist și Gina Pistol.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Pavel Bartoș a vorbit despre Smiley, colegul și prietenul său, pe care Gina Pistol urmează să-l facă tătic pentru prima oară.


”Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul.
Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a declarat Pavel Bartoș.


Întrebat dacă va fi nașul bebelușului lui Smiley și al Ginei Pistol, Pavel Bartoș a mărturisit că se va bucura.


”Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”. 
Despre Gina Pistol și Smiley s-a tot scris de câteva luni că cei doi se pregătesc să devină părinți, însă ei nu au anunțat nimic oficial. Vedeta Antena 1 s-a rezumat doar la a mărturisi că „trece printr-o perioadă foarte frumoasă”, confirmând astfel că i s-a îndeplinit visul și va deveni mămică la 39 de ani.

Mai mult, cei doi au fost surprinși ieșind de la o vizită la ginecolog, iar burtica Ginuței e deja vizibilă.

Citește și: