Începutul de noiembrie îl găsește pe Pavel Bartoș cu mult talent la purtător. Deși nu e mare amator al sărbătorii de Halloween, a sculptat dovleci pentru fetițele lui.

Dacă în acest weekend actorul va fi plecat împreună cu Smiley și cu jurații Românii au talent la Craiova pentru a alege cei mai talentați olteni, pe care să-i prezinte întregii țări la începutul anului viitor, zilele trecute și-a dedicat tot timpul familiei. Și nu oricum! Și-a exprimat talentul alături de fetițele sale.

Pavel, împreună cu Rita, Eva și Sofia s-au pregătit de Halloween și au sculptat împreună mai mulți dovleci, activitate la care cele mici țin foarte mult.

Nu avem un obicei în a sărbători Halloween-ul și nici nu cred în semnificația acestei sărbători, dar faptul că la mijloc sunt niște dovleci pe care trebuie să îi modelezi și să faci opere de artă din ei, pentru mine și ale mele fetițe reprezintă un prilej să ne bucurăm că petrecem cât mai mult timp împreună, în care ne distrăm și realizăm niște lucruri frumoase. Nu îmi iese treaba asta în 3 minute, cât are la dispoziție un concurent care-și demonstrează aptitudinile la Românii au talent, dar în 2 ore ajung la performanțe extraordinare, iar fetele mele apreciază acest lucru. An de an acesta este un prilej de a le arăta fiicelor mele cât de talentat sunt la… sculptat dovleci.”, a spus Pavel Bartoș.

Credit foto: Pro Tv / arhiva personală

Pavel Bartoș

Joacă în piesa Gaițele de 14 ani. Va avea reprezentația cu numărul 220!

Tot în această perioadă, Pavel se pregătește pentru edițiile live Vocea României și repetă zilnic pentru spectacolele în care joacă la teatrul Odeon. Săptămâna viitoare, pe 4 noiembrie, el va avea reprezentația cu numărul 220 a celei mai longevive piese de teatru din București, Gaițele, în regia lui Alexandru Dabija, în care actorul joacă de 14 ani. Pe lângă acest spectacol, Pavel mai poate fi văzut în această toamnă și în Liniște! Sărut. Acțiune! în regia lui Peter Kerek, Aventurile lui Habarnam în regia lui Alexandru Dabija, Pyramus & Thisbe 4 you în regia lui Alexandru Dabija, Natură moartă cu nepot obez în regia lui Eugen Făt, Titanic vals în regia lui Alexandru Dabija și în Family affairs în regia lui Radu Afrim.

Credit foto: Facebook Pavel Bartoș, Pro tv