Prezentator al emisiunilor „Masked Singer România”, dar şi „Românii au talent”, actor la teatrul Odeon, Pavel Bartoş , în vârstă de 46 de ani, a povestit de ce a recurs la această schimbare spectaculoasă.

„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat el.

„Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc.

Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început.

Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai spus pentru Click îndrăgitul actor.

n-a-renuntat-complet-la-mancareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pavel Bartoș nu are probleme de sănătate şi nici nu vrea să dea mai multe kilograme jos, însă va face în continare sport. Cei care îl urmăresc pe reţelele de socializare au putut observa deja că merge la sală foarte des, atunci când are timp liber.

De asemenea, atunci când îi permite programul, face plimbări lungi prin oraş, cu bicicleta, împreună cu fiica lui, Rita.

Momentan telespectatorii se bucură de ultimele ediţii din „Masked Singer România” de la Pro TV, unde îl mai pot vedea pe vechiul Pavel Bartoş până pe 9 decembrie. După care, la anul, la „Românii au talent” , actorul va putea fi văzut într-o nouă prezentare.

Vezi și Reacția lui Pavel Bartoș după ce a aflat că Smiley a devenit tătic

Citește și:

Cele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker

Celebra actriță Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Incredibil cât de rău poate să arate