Paula Seling este născută pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare, fiind în zodia Capricorn. Împlinește 44 de ani, dar vârsta nu se citește pe chipul ei angelic. „Să fii născută de Crăciun e foarte frumos, te simţi cumva ocrotită şi poate altfel, responsabilă… Ştii că oamenii te privesc cu un fel de aşteptare şi mereu încerci să compari cine eşti cu proiecţia pe care ceilalţi o fac despre tine, să te ridici la nivelul la care lumea se aşteaptă de la tine, să confirmi. E destul de greu”, spune ea în cel mai recent interviu pentru OK! România

Vestea că Paula Seling ar fi divorțat în mare secret a căzut ca un trăsnet spre finalul lunii octombrie. Solista nu a confirmat divorțul răspicat, însă nici nu a negat, în schimb Radu Bucura a recunoscut că nu mai este managerul artistei. Sunt 17 ani petrecuți împreună ca soț și soție, manager și artistă, prieteni și parteneri. După ce în revista VIVA de ianuarie, Paula a făcut o mare dezvăluire, aceea că a adoptat o fetiță, acum solista vorbește și despre divorț, într-un interviu pentru OK! România. Întrebată cum a reacționat când a citit despre divorțul ei în presă, Paula Seling a fost categorică.

paula-seling-fetita-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Paula Seling împlinește 44 de ani în prima zi de Crăciun

„M-am întrebat de ce situaţii din viața cuiva ar trebui să intereseze pe cineva şi de ce trebuie să dea cineva explicaţii. Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru noi, iar eu cred că mă ghidez după acest considerent, dar, mai ales, după buna creştere pe care ai mei părinţi mi-au oferit-o. Şi pentru că mereu am transmis prin muzica mea activităţile artistice, atâţia ani de zile am stat departe de speculaţiile din presă şi, în continuare, o voi face.

Sunt un om integru, un om care vrea – şi cred că reuşeşte – să fie într-o altă sferă a ceea ce, în ziua de azi, se numeşte showbiz. Tot ce contează este că publicul mă apreciază pentru ceea ce ofer muzical, nu pentru drepturile la replică ale unor publicaţii, nu mă interesează să intru în vreo polemică. Oricine doreşte să afle informaţii despre ceea ce fac trebuie să ştie că, în prezent, sunt în plin turneu naţional, numit „Colindăm, colindăm“, care ţine până pe 23 decembrie inclusiv, unde mă puteţi vedea şi auzi colindând şi aducând spiritul frumos al Crăciunului”, a declarat vedeta pentru okmagazine.ro.

Paula pare că și-a făcut ordine în gânduri și în suflet și se declară liniștită în momentul de față. Cu siguranță, la asta a controbuit și prezența în viața ei a Elenei, fetița care de 6 ani îi spune „mama”.

„Trăirile mele, din acest moment, sunt de şi pentru a creşte spiritual. Sunt o persoană care ştie să-şi aducă linişte, bucurie şi pace în orice situaţie şi întâmplare a vieţii. Mă bucur de tot ceea ce am şi voi primi, dar mai ales de ceea ce ofer publicului meu drag”.

Citește și: Paula Seling a adoptat o fetiță. A păstrat secretul timp de 6 ani, iar acum o prezintă în toată splendoarea

Citește și: Paula Seling, și nuntă, și divorț în mare secret. Povestea de iubire cu Radu Bucura și imagini rare cu ea mireasă: „Pe soțul meu l-am cunoscut când eram copil”