Și chiar dacă a trecut recent printr-un divorț, fata ei, Elena, îi aduce mângâiere zi de zi. Zilele trecute, mama și fiica au plecat la Roma, iar imaginile postate pe rețelele de socializare sunt de-a dreptul minunate. O încântare să le privești!

Adevăratul motiv pentru care Paula Seling a divorțat! La aproape un an de la despărțire, cântăreața spune lucrurilor pe nume. Îl mai iubește sau nu pe fostul soț?

Sunt amândouă numai un zâmbet, se strâng în brațe și se bucură una de prezența alteia, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, un fundal perfect pentru fericirea pe care o trăiesc.

„Ca fetele, prin Roma! P.S.: Cred că Elena va deveni curând fotograful meu oficial! Nu e așa că e foarte talentată?”, scrie Paula Seling pe Instagram, acolo unde pot fi văzute fotografiile făcute chiar de către Elena.

paula-si-elena-la-romaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Paula Seling a adoptat o fetiță. A păstrat secretul timp de 6 ani, iar acum o prezintă în toată splendoarea

”Bună dimineața! De la Roma, Elena și cu mine vă invităm să vizionați cel mai recent videoclip al nostru, realizat împreună cu bunica. Între timp, noi căutăm un cadou pentru voi! Ce propuneți să vizităm azi?”, e un alt mesaj al Paulei Seling pe social media.

În urmă cu câteva zile, mama și fiica, dar și mama Paulei, bunica, au filmat un videoclip care e deja viral. Piesa ”Inimă ce inimă mi-a dat” e cântată cu glas de înger și dragoste de mamă, pentru mamă. Extrem de sensibilă, e cadoul unic pe care Paula i-l putea face mamei sale, chiar de 8 martie.

În videoclipul care a strâns sute de comentarii apreciative, făpturi din trei generații apar în toată splendoarea lor, una mai frumoasă decât cealaltă. Dacă pe Paula o știe toată lumea, iar pe Elena la fel, fata adoptată de cântăreață devenind deja o mică vedetă pe conturile de socializare ale mamei sale, surpriza e, de această dată, bunica, o femeie distinsă și frumoasă, cu părul grizonant, pe al cărei chip, chiar dacă ușor atins de vârstă, se văd trăsăturile cântăreței. Asemănarea dintre cele două se vede cu ochiul liber, iar cea mică, Elena, pare să împrumute din zi în zi tot mai mult din traăsăturile mamei ei.

”Sunteți superbe.., toate trei…! Impresionantă melodia! Mi-au dat lacrimile… Dragă Paula, transmiți mereu atâta emoție, atâta bucurie, cu muzica ta… Ești atât de frumoasă, talentată, sensibilă… Felicitări ! Dumnezeu să te Binecuvânteze pe tine și familia ta Minunată!”, ”Ce frumos! Piele de găină… Mama, superbă, cu chipul luminos, fetița, o dulce, cu privirea caldă… iar tu, Paula, esti o minune care încântă! Să fiți sănătoase si bucurie una pentru alta, mulți ani! Doamne ajută!” sau ”Aveți o familie frumoasă! Îmi atingeți sufletul și inima îmi vibrează la auzul vocii dv. O interpretare emoționantă, de exceptie!” ori ”Puritatea versurilor și vocea angelica se împletesc, iar sufletul tresare de emoție divină. Felicitări pentru ceea ce ai realizat! Un moment de o emoție colosală” sunt doar câteva dintre comentariile ce pot fi văzute pe YouTube, ca reacție la cea mai recentă piesă a Paulei Seling, una care clar a impresionat pe toată lumea.

Vezi și Fetița înfiată de Paula Seling a împlinit 10 ani! Cum arată azi Elena: ”O floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă”

Citește și:

Laura Cosoi, despre boala cruntă care i-a răpit mama. Medicii i-au mai dat doi ani: „Mama a avut un diagnostic cu care nu aveai cum să lupți”

Cum i-a spus Ilinca Vandici fiului ei despre divorț și cum a reacționat Zian. Băiatul nu are nici 7 ani