Paula Seling face dezvăluirea vieții ei în numărul de ianuarie al revistei VIVA. Este mama unei fetițe adorabile, pe nume Elena, pe care a adoptat-o în urmă cu 6 ani.

Paula Seling a adoptat o fetiță

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, declară Paula pentru VIVA.

Vedeta a și explicat de ce nu a defilat până acum cu această veste frumoasă. Și-a dorit, din tot sufletul, să o protejeze pe micuța Elena.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații”, mai spune Paula, pentru VIVA.

Și, deși ea și soțul ei, Radu Bucura, nu mai formează un cuplu, acesta este în continuare tată pentru micuța Elena. O confirmă chiar Paula. „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”.

paula-seling-fetita-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Paula Seling a simțit nevoia să le-o prezinte pe Elena și prietenilor de pe Facebook, așa că a publicat o serie de imagini și câteva cuvinte emoționante. „Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine… Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim pâna la cer și înapoi. La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer”.

Citește și: Dana Nălbaru a publicat o nouă imagine cu Roxana, fetița pe care a adoptat-o. Cum s-au fotografiat?

Citește și: Băiatul lui Horia Brenciu a împlinit 8 ani. Mesaje emoționante, poze cu Toma bebeluș și povestea sensibilă a adopției