“Este genială procedura. Îţi face anestezie, nu te doare absolut nimic. Sunt doar nişte fire de acid hialouronic. Se duce pe sub piele tot acidul ăla hialuronic şi pielea arată un pic mai bine.

Oricum am grijă de mine de când mă ştiu, am şi o genă foarte bună”, a declarat Paula Chirilă într-o emisiune de televiziune.

Actriţa crede că schimbările sunt uneori necesare, aşa că le susţine. “Eu încurajez pe fiecare să facă ce doreşte ca să se simtă bine şi Doamne ajută să nu dea peste un medic care mutilează”, mai spune ea.

Actrița a suferit în trecut şi o lipoaspiraţie, pentru a şterge urmele lăsate de sarcină. “Mi-am făcut mai demult o lipo, că rămăsesem aşa, cu burtică, după sarcină. Nu scăpam de nicio culoare de asta, nu reuşeam”, declara la uin moment dat vedeta.

În ultima vreme, Paula Chirilă e complet schimbată, după ce a reuşit să slăbească spectaculos. “Mănânc sănătos, corect, îmi ascult organismul. Mănânc aproape de toate, în afară de carbohidraţi. Nu mai mănânc pâine, dulciuri. În rest, muncesc foarte mult şi nu am timp de sport, am repetiţii, filmări.

(…) Am slăbit şi în centrimetri, dar şi în kilograme, cu regim, cu masaje. Am dat peste 15 kilograme în trei luni. (…) Am avut şi perioade în care nu mâncam nimic, un fel de post negru. Îl recomand din toată inima. S-a întâmplat să nu mănânc două- trei zile. Pe măsură ce mă obişnuiesc, o să fac şi de patru, de mai multe zile. Mai iau vitamine, minerale, mă hidratez bine”, mărturisea ea pentru OK!, în urmă cu mai multe luni.

Vezi și Paula Chirilă a slăbit 15 kilograme în 3 luni. Iată cum a procedat

Citește și:

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit?

Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă! Gestul cu care a emoționat pe toată lumea