Fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” are mai multă grijă de ea, a slăbit foarte mult și pe zi ce trece parcă întinerește și devine tot mai frumoasă.

Paula Chirilă are proiecte de teatru atât în București, cât și în țară, este mamă și este o femeie curtată. Întotdeauna a fost o femeie cochetă, însă după divorț recunoaște că alocă mai mult timp pentru ea. Astfel, ea s-a apucat de dietă și încearcă să ajungă cât mai des la sală, iar rezultatele sunt spectaculoase. Aceasta a mărturisit că a slăbit deja 8 centimetri în talie și a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Va deveni mămică peste două luni. Cum arată însărcinată în opt luni. Vedeta a dezvăluit sexul copilului

Merge la sală de trei ori pe săptămână

„Reușesc să vin în perioada asta, cam de trei ori pe săptămână și chiar se văd rezultatele și asta mă încântă foarte tare și mă ambiționează să merg  și mai mult și să vin și mai des. Am slăbit foarte mult în centimetri. Fac de o lună și un pic și deja am dat trei centimetri la brațe, și 7-8, aproape 10 cm în talie.  Văd și pe haine. Aveam o pereche de blugi care țipau pe mine, iar acum flutură. Sunt așa fericită”, a declarat Paula pentru Antena Stars.

 

Vedeta TV a dezvăluit și ce mănâncă zilnic, precizând că încearcă pe cât de mult posibil să evite dulciurile și zahărul. „Dimineața pot să mănânc două ouă cu o roșie. Apoi am o gustare care constă într-un fruct sau un iaurt degresat. La prânz, mănânc o supă, o mâncare de linte sau un pește la grătar cu o salată. Apoi, am iar gustare, iar seara o salată sau la fel o bucată de carne cu legume”, a declarat Paula.

Și fanii vedetei au remarcat schimbarea prin care a trecut Paula și au doar cuvinte de laudă la adresa ei. „Wow, ești altă femeie!”, „Întinerești pe zi ce trece”, „Ești din ce în ce mai frumoasă”, „Ești superbă”, au scris admiratorii acesteia.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în anul 2005, la Cluj, iar anul trecut, în luna octombrie, au divorțat în mare secret, la notar. Cei doi au o fetiţă pe nume Carla Sofia, în vârstă de opt ani. Motivul divorțului lor ar fi fost distanța dintre ei. El lucrează la Cluj Napoca, oraș în care își petrece majoritatea timpului, iar Paula are proiecte la București.

Citește și: