Tu știai că Paula Chirilă are o fetiță? Actrița o crește singură, după divorțul de soțul ei. Cum arată Carla, la 12 ani

Pe pagina ei de Facebook, acolo unde ține în mod constant legătura cu fanii ei, a povestit în ce au constat ambele intervenții, declarându-se extrem de mulțumită de rezultat.

Și-a întinerit pielea de sub ochi

”Pielea de sub ochi arăta destul de urât, arăta așa, ușor creponată”, fiind și foarte subțire, cu aspect de cearcăne, a recunoscut ea într-o înregistrare postată pe rețeaua de socializare. Prezentatoarea TV și actrița mărturisește că a încercat tot felul de produse, s-a odihnit cât a putut de mult, dar rezultatele au întârziat să apară, motiv pentru care a apelat la ajutor specializat.

A trecut printr-o intervenție minim invazivă, mezoterapie, care a durat nu mai mult de 30 de minute. Aceasta presupune microinjecții cu un cocteil de vitamine și acid hialuronic, cu anestezic local, sub formă de cremă.

Și-a eliminat gușa

Înainte de acaestă intervnție, acum câteva zile vedeta și-a scos și gușa, cum s-a exprimat ea pe aceeași rețea de socializare. ”Am hotărât să-mi fac un cadou”, spune Paula Chirilă într-un clip, în care explică și cum s-a desfășurat totul.

Ajutorul nesperat l-a primit de la laser, care pur și simplu ”a strâns pielea”, după cum se exprimă ea. Totul a durat 30 de minute, iar ”recuperarea a fost una foarte ușoară”. ”Nu au fost cicatrici, zona s-a umflat un pic după procedură”, a mai recunoscut actrița. A mai fost nevoie de câteva ședințe, ulterior, în care a fost nevoită să suporte o temperatură de 42 de grade, dar rezultatul e un chip mult întinerit.

inainte-de-proceduraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Ce operații estetice are Paula Chirilă. Vedeta le-a recunoscut pe toate!

De-a lungul timpului, prezentatoarea de televiziune a făcut mai multe operații estetice, pentru a se simți bine în pielea ei. Dacă ar fi plină de bani, și-ar corecta corpul din cap până în picioare, a recunoscut chiar ea.

Recent, vedeta s-a mai supus unei intervenții pentru eliminarea grăsimii din zona abdomenului.

Nu este o noutate că Paula Chirilă era nemulțumită de felul în care îi arăta abdomenul. Pielea nu mai era la fel de fermă și nu reușea nicicum să scape de acest „defect” cu ajutorul sportului. Din acest motiv, Paula Chirilă a mai trecut o dată pragul medicului estetician, iar de data aceasta susține că este pur și simplu fabulos ce a reușit să obțină.

„Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos!”, spunea acum ceva timp Paula Chirilă despre intervenția de la nivelul abdomenului.

Actrița a povestit că, imediat după procedură, a mers la lucru, la prezentarea unei emisiuni televizate, întrucât se simțea foarte în formă.

„Crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme”, a dezvăluit Paula Chirilă pentruEgo.ro, despre perioada în care și-a făcut liposucție.

Paula Chirilă și-a mai injectat sub piele, în trecut, acid hialuronic, pentru a-și face tenul mai fin și mai hidratat. De asemenea, actrița și-a făcut și o lipoaspirație, a scăpat de ridurile de expresie și și-a corectat bărbia.

Se știe deja că Paula Chirilă își dorește foarte mult să-și modifice sânii. Prin urmare, nu ar fi o surpriză dacă vedeta de televiziune ar face ceva și din acest punct de vedere.

Cea care i-a recomandat pentru prima oară să apeleze la un medic estetician a fost DJ Wanda. Iar de atunci, Paula Chirilă nu s-a mai oprit. Deloc străină de cabinetele medicilor, prezentatoarea de televiziune se arată foarte mulțumită de rezultatele obținute până acum.

Vezi și N-ai zice, dar Paula Chirilă e ahtiată după operațiile estetice. Ce intervenții are: ”Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare”

Citește și:

Maria Constantin s-a măritat pentru a treia oară! Cum s-au îmbrăcat mirele și mireasa la cununia civilă

Theo Rose, botez în mare secret. De ce l-a botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni. Cine a fost nașa