Îndrăgita vedetă a avut mai multe apariții TV de-a lungul timpului. Paula Chirilă a fost gazda show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, însă a prezentat și emisiunea „Draga mea prietenă” împreună cu Cristina Cioran. În 2006, a câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță de comedie” la Festivalul internațional de teatru și film „Hyperion”, în urma rolului său din scurtmetrajul „Nunta”.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Paula Chirilă a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în viața profesională.

„Eu înțeleg asta cu visul. Am trăit niște vremuri foarte grele, dar eram foarte tânără. Acum, nu aș mai face lucrurile astea, nu mai am răbdarea necesară. Dacă nu se întâmplă într-un timp anume, nu pot să stau să visez la nesfârșit. Dacă ai 35 de ani și nu ai realizat nimic, înseamnă că nu ești pe drumul cel bun. Caută-ți drumul, să faci ce-ți place (…)”, a povestit artista.

Vedeta mărturisește că a acceptat proiecte atât pentru bani, cât și pentru satisfacția personală.

„Recunosc că am fost în câteva proiecte care nu-mi aduceau cine știe ce satisfacție personală sau profesională, dar îmi aduceau niște bani, oricât m-ar fi înjurat cineva spunând că e prostituție artistică. Zic, lasă, că vorbele nu-mi plătesc chiria, nu-mi hrănesc copilul. E ok să faci ce vrei și să nu te intereseze ce-ți spun ceilalți. Ei nu fac nimic altceva decât să stea pe margine și să comenteze (…). Eu lucram în televiziune înainte de epoca telenovelelor. Eu și prostituatele de la gară eram pe aceeași scară în mintea unor colegi. Zic, lasă-mă cu părerologii ăștia care nu au o chiflă în stomac. M-am săturat de părerologi care stau într-o garsonieră și ei fac artă. Zic, ia, fă și artă, și bani, poți să le combini?”, a mai continuat Paula Chirilă.      

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –