Astăzi, în prima semifinală “Splash! Vedete la apă”, începând cu ora 20.30, actrița Paula Chirilă se accidentează la antrenamente și are nevoie de îngrijiri medicale.

În timp ce executam o săritură, am făcut o hiperextensie, am simțit cum mi s-a tăiat spatele în două și am ajuns la spital. Am niște dureri groaznice, am luat un pumn de pastile, mi s-au făcut și injecții, dar voi încerca să sar”, a declarat Paula, de la platformă.

Cum în semifinală fiecare concurent va trebui să sară alături de un apropiat, rudă sau prieten, Paula îl va avea alături pe Alex, antrenorul ei de fitness.

Credit foto: Antena 1

Primii opt semifinaliști

Cei opt concurenți care urcă în această seară la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău, sunt: Natalia Mateuț, Giani Kiriță, Șerban Copoț, Emilia Ghinescu, Paula Chirilă, Tania Popa, Florin Neby și Tomi Giurgia. Fiecare va fi însoțit la platformă, de această dată, de rude și prieteni, alături de care vor sări, în tandem sau separat.

Marea finală, pe 11 septembrie

Juriul, format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, va puncta atât săritura concurentului, cât și pe cea a însoțitorului dar, în final, va acorda o singură notă. Doar patru dintre aceste opt vedete se vor califica în marea finală din 11 septembrie.

Concurenții vor încerca să-și depășească limitele de dragul Marinei și Andreei Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță și cărora le va fi donat trofeul „Splash!”, în valoare de 3.000 de euro, acordat câștigătorului.

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1