Deși se spune că e mai sigur decât mașina, auzim frecvent despre avioane care se prăbușesc. Câteodată, în ele se află și vedete. Câteodată se întâmplă tragedii, dar alteori norocul sau Dumnezeu acționează, iar protagoniștii supraviețuiesc pentru a-și spune povestea.

Este și cazul Paulei Abdul, care, cu ani în urmă, a supraviețuit unui astfel de accident.

Vedeta în vârstă de 56 de ani a povestit că, în 1992, se îmbarcase într-un aparat de zbor de mic dimensiuni, de numai 7 locuri. La circa o oră de la decolare, unul dintre motoare s-a aprins, iar aripa dreaptă a avionului a luat foc. Nu-și mai amintește nimic din acel moment. ”Totul s-a făcut negru”, povestește ea.

”M-am trezit la spital”, a mai spus ea, cu coloana grav afectată și ”parțial paralizată”. Avionul în care se afla se prăbușise.

15 operații și 7 ani de absență

A fost nevoie de 15 operații și timp de 7 ani a ieșit din atenția publicului. Nu doar sănătatea fizică i-a fost afectată, ci și cea psihică. A fost o vreme când își pierduse plăcerea de a mai cânta și compune. Cât despre dans, nici nu mai putea fi luat în calcul, Paula Abdul fiind și un coregraf talentat.

Din fericire, a reușit să se ridice după o astfel de cădere și să-și regăsească plăcerea de a cânta. În prezent, artista are un contract bănos în Las Vegas.

Vezi și Paula Abdul încă se ține bine la cei 56 de ani ai săi! A fost ovaționată la scenă deschisă!

Citește și: