Vremurile actuale nu par să-l doboare pe Paul Surugiu-Fuego în nici un fel. Acesta luptă cu pandemia și cu toate restricțiile și încearcă, de acasă, să facă cât mai multe lucruri pentru fanii săi. De asemenea, el încearcă să motiveze oameni, le oferă muzica lui, piese noi sau compilații numai bune de ascultat. A lansat, în premieră, un proiect remarcabil de poezie. Astfel, vedeta TVR 2 oferă oamenilor, pe canalul său de Youtube – FUEGO-PAUL SURUGIU, poezii ale poeților români contemporani, recitate de el, cu muzică originală și imagini superbe. Scrie de zor despre gândurile sale, pictează, își pune mintea la lucru, face artă, ce știe mai bine și crede cu ardoare că acesta poate fi cel mai bun vaccin de stat în casă.

Totodată, în prima zi de Paști, puteți vedea la TVR 2, timp de trei ore, în premieră, de la ora 15.00, ultimul concert al lui Fuego înainte de pandemie. Este vorba despre spectacolul pop-simfonic al acestuia de la Chișinău, de pe 7 martie. Concertul este grandios, un eveniment remarcabil, cu o imagine perfectă, cu peste 200 de metri de ecrane led, lumini. Orchestrații spectaculoase și cu un Fuego plin de energie, de emoție, altfel decât îl știe toată lumea. Vor fi momente de colecție, artistul fiind acompaniat de peste 100 de artiști pe scenă, în Orchestra Națională Simfonică Tele-Radio Moldova, Capela Corală Moldova și Angry Band, toate trei conduse de maestrul dirijor Gheorghe Mustea. Invitați speciali sunt Eugen Doga, Orchestra Fraților Advahov, Natalia Gordienco și Brio Sonores.

“ Mi se pare că ar fi o mare nedreptate pentru mine dacă aș sta degeaba zilele astea! Nu pot, n-am cum! Sunt un om plin de energie, cu nenumărate proiecte în general. O pauză mi-a prins bine, dar acum lupt și cu mine și vreau să fiu cot la cot cu cei din jur, astfel că fac artă, în multe forme, și ofer cât mai multe lucruri speciale oamenilor – să urmărească, să vadă, să asculte și dacă le place, să aprecieze. Apoi eu îmi țin mintea cât mai ocupată. Iar de plictisit nu poate fi vorba. Am muncit pe rupte, cu grebla și cu toate ustensilele, în grădină. Gătesc noi și noi rețete și desigur, pictez, pentru acolo, în universul culorilor, nimic nu s-a schimbat și totuși e mereu altfel!

Și sunt tare fericit că am putut face concertul de pe 7 martie de la Chișinău, iar acum îl pot oferi publicului, în prima zi de Paști, la TVR 2, de la ora 15! Cred că va fi mobilizator, ca un pansament, cu multe stări, mesaje și diversitate. Vreau ca ziua aceasta, a sfintei sărbători, să fie cu mine, nu pentru că aș fi eu buricul pământului, ci pentru că știu că muzica este cea care ne mai poate salva! Spectacolul e plin de surprize și am muncit mult la pregătirea lui, la montaje, la editări, la tot! Mi-e dor de public, tare mult!” mărturisește, în exclusivitate pentru LIBERTATEA, artistul independent iubit de publicul român, pe care-l puteți urmări în fiecare duminică, la TVR 2!