Paul Ipate, Sorana Darclée și Octavian Strunilă se vor întrece pentru câștigarea titlului de Fermierul anului împotriva celorlalți 9 fermieri: Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin și Marcel Toader. Iar Iulia Vântur și Nea Rață vor avea grijă de bunul mers al lucrurilor din noua ediție a show-ului care se va desfășura în Cipru.

Paul Ipate este absolvent al Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, secţia Actorie. Cunoscut publicului pentru piesele de teatru și pentru filmele de lungmetraj, Paul a acceptat provocarea Ferma vedetelor: „Este o provocare și o experiență la care vreau să particip. Știu că probele nu sunt foarte simple și că e greu să reziști, dar mi-a plăcut întotdeauna să fiu aproape de natură și de lucrurile simple. Sunt un om simplu, îndrăgostit de natură și de natural.”

Credit foto: Pro Tv

Sorana

Cu zeci de hituri la activ, sute de concerte în România și în străinătate, fosta componentă a trupei A.S.I.A Sorana Darclée este o fire luptătoare, extrem de determinată să-și depășească limitele și să facă tot posibilul pentru a câștiga titlul de Fermierul anului. „Sunt convinsă că Ferma vedetelor va reprezenta una dintre cele mai frumoase și interesante experiențe din viața mea. Voi da totul în lupta pentru marele trofeu!”

Credit foto: Pro Tv

Octavian Strunilă

Octavian Strunilă este cunoscut publicului pentru piesele de teatru, dar și pentru filmele și serialele TV în care a avut roluri remarcabile. Acesta a acceptat provocarea Ferma vedetelor fiind extrem de legat de tradițiile rurale românești. Dar oare va face față cu brio provocărilor de pe alte meleaguri? Pe lângă cele peste 1000 de episoade filmate pentru producțiile PRO TV și Acasă, Octavian Strunilă este și unul dintre câștigătorii concursului Dansez pentru tine, dar și unul dintre concurenții de la MasterChef Celebrity. „Am petrecut destule vacanțe la țară ca să știu cum stau lucrurile la o fermă. Pe lângă strategie, o să am parte și de noroc! Întotdeauna am fost un norocos! Acolo sus cineva mă iubește!”.

Credit foto: Pro Tv