Este vorba despre un rucsac. Nu rucsacul este foarte important pentru ei, ci o parte din conținutul acestuia, mai precis cheile de la mașină.

„Daca a gasit cineva un rucsac cu tepi gri prin Herastrau lasat langa un copac, sa stiti ca e al meu. Adica al Catalinei. Nu ne intereseaza rucsacul, ci cheile de la masina:)

ia ghiciti cine e vinovat ca a uitat Catalina rucsacul pe jos?:) astept mesaj in privat daca-l gaseste cineva. Va multumesc”, a scris Paul Ipate plin de speranță pe pagina sa de Facebook.

Pentru a putea face căutarea mai eficientă, actorul a postat o imagine cu modelul rucsacului.

După cum se poate vedea, Paul Ipate și Jojo au o viață absolut normală, cu probleme dintre cele mai întâlnite. Cei doi formează un cuplu bine sudat, de mai bine de șase ani, iar împreună au fetiță pe nume Zora. Jojo mai are un băiețel din căsnicia cu primul ei soț, pe care îl cheamă Achim.

Cei patru formează o familie fericită și, pentru moment, această formulă de 4 funcționează de minune pentru ei. Invitată în platoul unei emisiuni televizate, Jojo a vorbit despre tatuajele pe care ea și iubitul ei le au îmreună, dar și despre eventuala mprire a familiei.

Paul Ipate are un tatuaj cu patru rândunici, iar ele reprezintă membrii familiei lor. Întrebată dacă ar mai putea apărea o „rândunică” în viața lor, Jojo a dezvăluit că pandemia de coronavirus a făcut-o să se răzgândească. Dacă înainte nu ar fi spus ”nu”, lucrurile nu mai stau chiar la fel.

„Avem amândoi rândunicile astea. Patru rândunici.(…) Și după pandemia asta mă mai întrebi? Nu ne-am mai gândit. Înainte eu mă tot gândeam, cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în lockdown – și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copiii – am zis că e dificil, mă mai gândesc”, a recunoscut Jojo.

Vezi și Jojo, mămică pentru a treia oară? Dezvăluirea făcută de actriță

Citește și:

Primul cadou pe care-l va primi fiica lui Meghan Markle. Ducesa păstrează acest obiect dinainte de a-l cunoaște pe Harry. Știa că va avea o fiică

Cui vrea să lase averea Cătălin Botezatu: ”Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru”