„La mulți ani templul meu plin de iubire, veselie si bunatate! Fiecare clipa alături de tine și familia noastra este o binecuvântare! Să fii mereu zambitor, sănătos, înțelept și să ne iubim până la capătul lumii și după! La multi ani dragostea mea @paulipate!”, i-a transmis frumoasa blondă.

Ba mai mult, în ciuda gurilor rele frumoasa artistă a precizat că desi viața lor nu este tot timpul roz, experiența pe care au trăit-o la Asia Express le-a făcut relația mai solidă și a înțeles că alături de Paul Ipate poate să meargă și până la capătul lumii.

Jojo, Paul Ipate și cei doi copii sunt izolați în casă timp de două săptămâni din cauza unor probleme de sănătate. Ce au pățitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Cum a reacționat fetița Andreei Bălan când a cunoscut-o pe micuța Clara. Primul gest al fetiței a topit-o pe artistă: „Îmi vine să plâng!”

Jojo a atras toate privirile la premiile Gopo

„Eu si Paul Ipate am trecut prin multe momente sensibile și înainte de experienta Asia Express România. Fiecare clipa petrecuta acolo ne-a unit insa la un nivel mult mai profund. Nu am crezut niciodată că greul sau diferențele de opinie, sau foamea, oboseala cumplită și toată lupta asta contraconometru ne vor face mai puternici împreuna. Ne-am amestecat unul cu celalălt și ne-am apropiat sufletele la un nivel pe care nu îl credeam posibil.  În India am avut revelația completă a relației noastre. Și chiar dacă au mai existat momente grele și în cursa, momente în care nervii noștri au fost destul de întinși, important a fost de fiecare dată că am adormit unul în brațele celuilalt. De cele mai multe ori pe jos, că asta a fost situația.:) Asta a fost una dintre cele mai importante lecții de viață. Că nu greul e important. Nici supărările pe care viața ți le oferă de foarte multe ori…. Ci ce alegi să faci cu ele după. Noi le-am transformat în iubire. De fiecare dată. Fara excepție”, a explicat Jojo.

 

Cătălina și Paul Ipate și-au făcut aseară apariția și la premiile Gopo, unde artista a atras toate privirile într-o rochie lungă, albă, fiind una dintre cele mai elegante prezențe de la eveniment.

Cei doi au un program foarte încărcat. Se află în turneu cu piesa de teatru “Funeraliile doamnei Pompoiu”, în care joacă amândoi.

 

Citește și: