Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia, iar diamantul prețios a fost unul roșu, motiv pentru echipa care a ajuns ultima la Irina a părăsit competiția. Patrizia Pagleri & Francesco, Adriana Trandafir & Maria Speranța, Cosmin & Eliza Natanticu sunt echipele care au plecat în Cursa pentru Ultima Șansă a etapei șapte de pe Drumul Împăraților. Deși au pornit pe traseu motivați și încrezători în forțele proprii, toți au avut o surpriză când au ajuns la Irina Fodor.

Deși formează o echipă puternică, de data aceasta jocul s-a terminat pentru Francesco și Patricia. Căldura infernală de afară și oboseala acumulată au împiedicat-o pe Patricia să lupte cu toate puterile pentru a se salva în competiție, fapt pentru care ea și fiul ei au ajuns ultimii.

Înainte de a pleca, Patrizia Paglieri și Francesco au vorbit despre experiența frumoasă pe care au trăit-o în Asia Express, dar și despre relația de prietenie pe care au legat-o cu unii dintre concurenți.

„E o mare realizare pentru mine. (…) Pentru mine Asia Express a însemnat o luptă cu mine, un vis împlinit. Mi-am dorit foarte tare să fac parte din acest proiect, iar faptul că am ajuns până aici alături de copilul meu e un vis împlinit. (…) Mă bucur tare mult că am făcut parte din Asia Express”, a dezvăluit italianca.

„In viata trebuie sa ne cunoastem limitele si in asia express limitele sunt in echipa si nu la singular. Ma bucur pentru cea mai minunata experienta din viata mea si ma bucur ca a fost impreuna cu mama. Am ajuns intr o etapa in care doar visam si va multumesc tuturor pentru sustinerea voastra, Va iubesc❤”, a declarat și Francisco imediat după elimininare pe rețelele de socializare.

img (53)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Drama neștiută a lui Francesco

Patrizia Paglieri, celebrul chef italian, a făcut o echipă de excepție cu fiul ei, Francesco. Dacă pe ea o cunoaște o țară întreagă datorită talentului ei culinar, despre Francesco puțini știu că este pasionat de sport și bucătărie, moștenind dragostea pentru gătit de la mama sa.

Tânărul în vârstă de 25 ani este un sprijin de excepție pentru mama sa, iar Patrizia a spus adesea despre fiul ei că este un bucătar desăvârșit și talentat.

Francesco Paglieri este un fan înrăit al sporturilor. A practicat polo timp de 8 ani, de la 10 la 18 ani, iar apoi a dorit să încerce mai multe sporturi. Acum, concurentul de la Asia Express face doar fitness, mergând period la sală pentru a se menține în formă și spune că aleargă adesea în parc.

În timpul său liber, tânărul o ajută pe mama sa cu afacerea pe care aceasta o are, un serviciu de livrare. De asemenea, atunci când Patrizia e invitată la un show de gătit, Francesco o însoțește mereu și o ajută.

Dincolo de bucuria pe care o afișează și entuziasmul său, Francesco Paglieri a trăit o dramă și viața lui pare desprinsă din telenovele. Până la 14 ani a crescut crezând că tatăl lui e mort. Patrizia, mama sa, a mărturisit că a trebuit să-și mintă copilul pentru a nu-l face să sufere mai mult.

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Patrizia a dezvăluit că în trecut i-a spus fiului ei caceastă minciună pentru a evita să îi spună care a fost, de fapt, relația dintre ea și cel care i-a dat viață lui Francesco. Patrizia și tatăl băiatului au divorțat când el avea doar un an și de atunci celebrul chef l-a crescut singură pe Francesco.

Ce relație este, de fapt, între Francesco și Maria Speranța?

Abia la vârsta de 14 an Patrizia a decis să îi spună adevărul lui Francesco că, de fapt, tatăl lui trăiește. Frumoasa brunetă a considerat că e mai simplu să îi spună fiului ei că tatăl lui e mort pentru a evita eventualele întrebări care ar fi urmat pe măsură ce acesta ar fi văzut că tatăl lui nu îl contactează, ceea ce i-ar fi provocat o suferință mult mai mare.

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a declarat Patrizia Paglieri, precizând: „Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat’.

Cu toate acestea, relația cu fiul ei nu s-a schimbat deloc, căci cei doi se completează unul pe altul și se înțeleg perfect.

Pe perioada competiției mulți s-au întrebat dacă între el și Maria Speranța s-a înfiripat o idilă, însă Francesco a vrut să lămurească zvonurile, mărturisind că între cei doi nu s-a întâmplat nimic, ci sunt doar prieteni.

„Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa.’, a dezvăluit Francesco pentru Fanatik.

„La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva. Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura. Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea…Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună”, a mai spus Francesco.