De profesie chef bucătar, personaj adus pe micile ecrane pentru prima dată de Teo Trandafir, în anul 1998, chef Patrizia nu ascunde faptul își injectează botox, la fel ca toate persoanele publice din ziua de azi. Inclusiv bărbații fac asta, spune ea, pentru că-i întâlnește întotdeauna când merge să-și facă injecțiile.

Se pare că secretul vedetei de la Kanal D stă nu doar în atitudinea pozitivă și în mentalitatea pe care le adoptă, ci trece și pe la cabinetul esteticianului. Patrizia își asumă acest lucru, spre deosebire de mulți, mai ales bărbași, care neagă că apelează la astfeld e tertipluri, chiar dacă este foarte vizibil.

Să mor dacă unu’ zice că și-a făcut vreo injecție!”

Patrizia Paglieri este recunoscută pentru stilul său volubil, dar și pentru modul în care își spune părerea direct, fără menajamente. Această sumă de caracteristici, precum și dialectul „exotic”, de limbă română cu accent italienesc, i-au adus Patriziei un loc în mai toate show-urile de succes difuzate la noi. Cel mai recent proiect este matinalul de la Kanal D, unde face echipă cu Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.

Vedeta recunoaște cu zâmbetul pe buze că, la vârsta ei, trebuie să treacă pe la cabinetul medicului estetician. Pe cine întâlnește acolo a povestit recent pentru Cancan:

„Am noroc poate că sunt telegenică, dar nu mă mențin, nu am o cremă. Fac o dată la șase luni câteva injecții, că oricum face toată lumea. Cine zice că nu face, nu e adevărat!

Când mă duc acolo, la estetică, e plin de bărbați, dar ei, să mor dacă unul zice că adevărat și-a făcut o injecție!

Am văzut un client într-o zi, avea 50 de ani. O zi l-am văzut – 35! Dar mulți se văd că nu mai au riduri. E plin și de bărbați, îmi zice și doctorița!”, a declarat vedeta de la Kanal D în exclusivitate.

Nu trebuie să am caviar să fiu fericită!”

Într-un alt interviu acordat aceleiași publicații, Patrizia își nominaliza părinții ca fiind sprijinul real avut de-a lungul vieții. Italianca recunoștea că și-a dorit independența în raport cu un bărbat, acesta fiind motivul pentru care și-a crescut băiatul singură.

Chef Patrizia a venit alături de tatăl său în România, în anul 1993, când era foarte tânără. Acum cinci ani, modelul ei patern s-a stins din viață, ceea ce a afectat-o puternic. Cu toate acestea, vedeta și-a păstrat pozitivismul:

„În viață am trecut prin multe multe dificultăți. Să vii în România, să o iei de la capăt, au fost multe momente dificile, dar mereu am pus pe primul plan sănătatea. Am zis că, dacă am sănătate, pe celelalte le aranjez.

Nu sunt o persoană care trebuie să aibă caviar, să fie fericită. Văd partea de la pahar plină.

Urât a fost când a murit tata, acum cinci ani, apoi a murit și mama, acum doi ani, asta a fost cel mai urât.

Nu cred că există ceva mai urât decât să-ți pierzi mama și tatăl. Și au fost și momente grele din punct de vedere financiar!”, a mai completat Chef Patrizia.

Vezi și Motivul incredibil pentru care Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubit: ”Din păcate, este genul sicilian, prea…” Ce a deranjat-o atât de tare

Citește și:

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, cu gaura în pantof la o negociere de album: ”Îi ieșea ciorapul plin de pământ”

Ştefan Stan şi-a botezat mezina. Imagini superbe de la ceremonie. Ce nume special au ales pentru cea mică!