Invitată în podcastul În Oglindă, chef Patrizia Paglieri a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut în mariajul cu fostul ei soț, care este și tatăl fiului ei, Francesco. Vedeta a mărturisit că fostul partener a amenințat-o că o va ucide atunci când a vrut să se despartă de el.

Nimeni nu ar fi bănuit că în saptele succesului ei enorm se ascunde o poveste de viață teribilă, care include episoade extrem de triste, drame de-a dreptul.

Patrizia s-a căsătorit la 24 de ani cu un bărbat italian, un mariaj care a durat doar patru ani, pentru a simțit că nu e pentru ea. Când și-a dorit să divorțeze, soțul ei a reacționat foarte agresiv și a amenințat-o cu moartea.

Patrizia a plecat inițial la părinți, cu speranța că își va putea crește fiul singură acasă, în România, însă aceștia nu au acceptat situația. Patrizia a revenit apoi în Italia, unde a locuit o vreme la o batantă, apoi a plecat definitiv cu fiul ei și a decis să nu mai revină. În acel moment au început amenințările din partea soțului.

,,Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors.

Am decis să-l fac singură (pe fiul ei – n. red.). Părinții mei mi-au spus : Patrizia suntem moderni, dar nici chiar așa. Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană (…)”.

A urmat episodul România, unde Francesca se simțea în siguranță. ”Așa că m-am dus cu Francesco o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: Dacă nu te reîntorci acasă, te omor.”, a mărturisit Patrizia.

Marele regret al Patriziei Paglieri

Patrizia a declarat că fostul soț a recunoscut copilul imediat după ce s-a născut, însă apoi nu l-a mai dorit pe băiat. Vedeta a mai adăugat că fiul ei nu și-a întâlnit niciodată tatăl.

,,A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut, dar după aceea nu a mai vrut.

Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui.”, a mai spus Francesca.

Vezi și Motivul incredibil pentru care Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubit: ”Din păcate, este genul sicilian, prea…” Ce a deranjat-o atât de tare

Citește și:

VIDEO Laura Cosoi și-a dus fetița acasă. Imagini emoționante de la maternitate

Fetița lui Marius Moga: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Răspunsul artistului a fost genial