La 55 de ani, Chef Patrizia Paglieri face naveta între România şi Italia, acolo unde locuiește iubitul ei. Acesta stă în Florența, Sicilia, unde are afaceri.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento.

Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară.

O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu.

Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a povestit pentru Click! Patrizia.

Ce spune despre tatăl copilului ei

Patrizia Paglieri, care a devenit celebră acum câțiva ani în România, are o poveste de viaţă care bate filmul. Își dorea mult un copil, însă nu neapărat și un soț. “Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ”, a povestit aceasta la un moment dat, amintindu-şi amuzată de momentul în care le-a mărturisit părinţilor săi că ar fi în stare să apeleze la o clinică de inseminare artificială. “Aproape au leşinat amândoi la masă”, a povestit ea, amintindu-și că le-a mai spus: “Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică”.

Dorinţa i s-a îndeplinit. iar venirea pe lume a băiatului ei, Francesco, i-a schimbat total viaţa. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, își amintește aceasta.

Vezi și Chef Patrizia Paglieri e cum nu se poate mai fericită. Fiul ei a făcut ceva ce nimeni din familie nu a reușit până acum

Citește și:

Ioana Năstase și-a făcut un hobby de zeci de mii de euro. Ce pasiune și-a descoperit bruneta: ”Când vin la el, îi aduc de la Bucureşti mere şi morcovi”

Cum arată Gina Pistol, la opt luni de când a devenit mamă?