Pentru că da, e vorba despre Patrick Schwarzenegger, unul dintre fiii actorului din căsătoria între timp terminată cu Maria Shriver din cauza aventurii sale extraconjugale.

Tânărul de 28 de ani i-a vopsit recent părul blond platinat și a făcut publice imagini inedite pe rețelele sociale. Reacțiile nu au întârziat să apară, peste 164.000 de persoane apreciindu-i noul look.

”Mama o să mă omoare”, a scris el în descrierea înregistrării în care apare ciufulindu-și părul.

Patrick Schwarzenegger este într-o formă fizică de invidiat după ce a urmat un regim draconic în vara acestui an. Acesta a acceptat provocarea „5 am” (adică să se trezească timp de 50 de zile la 5.00 dimineața).

Patrick, care merge pe urmele tatălui său cu actoria, a dezvăluit pe Instagram rezultatele regimului draconic pe care l-a urmat. Transformarea sa este spectacuoasă și nu doar cea fizică, ci mai ales cea mentală, a dezvăluit el.

„50 de zile – 5am. În cea mai bună formă a vieții mele. Atât fizic, cât și mental”, a scris el rețeaua de socializare, precizând că a plecat de la ”83 de kilograme, 8% grăsime” și a ajuns la ”73 kg, 13% grăsime”.

”Am avut un scop. Mai multă energie. Obiceiuri pentru un somn mai bun. Unii au pierdut până la 13 kilograme. Am mâncat mai bine pe tot parcursul zilei. Am fost mai productivi la locul de muncă. Am găsit timp pentru activități suplimentare”, mai scria el în vară.

„De ce provocarea 5am ? 1. Începi ziua cu ‘succes’, îți iei avânt pentru restul zilei. 2. Îi arăți creierului si corpului tău că ești capabil să faci și ce nu credeai că ești în stare. 3. Creezi obiceiuri matinale care duc la rezultate uriașe în timp”, a mai explicat el.

Concluzia lui Patrick după 50 de zile de regim în care s-a trezit la 5 dimineața? „Îmi place să-mi setez țeluri/să accept provocări pentru toate acestea sunt GPS pentru creierul tău, pentru a-l ajuta să ajungă acolo unde doresti tu. Cea mai mare greșeală pe care o facem este să credem că reușitele se întâmplă peste noapte. E nevoie de timp. De aceea am gândit provocarea de 50 de zile. Fii ce mai bună variantă a ta!”, a încheiat el.

Vezi și Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger, la un an după ce a fost criticat că a pierdut lupta cu kilogramele

Citește și:

Adela Popescu, poză rară alături de tatăl ei. Cum s-au fotografiat cei doi

Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”. Impresara face noi acuzații