Acesta a declarat pentru People că se întânește cu actrița Linda Purl, mai tânără cu 6 ani, cunoscută din telenovela ”Happy Days”. În cazul lor, pandemia a fost cea care i-a unit.

Duffy este văduv din ianuarie 2017, când cea care i-a stat alături timp de peste 40 de ani, soția lui, Carlyn Rosser, a murit de cancer. Recent, în timpul pandemiei, avea un grup de prieteni cu care conversa online. Din acest grup făcea parte și Linda Purl. Cei doi sunt prieteni de multă vreme, dar în ultimii ani pierduseră legătura.

Încet-încet, grupul din care cei doi făceau parte s-a tot micșorat, până ce au rămas doar ei, așa născându-se și dragostea lor, după cum a mărturisit actorul, devenit bunic.

”Sunt într-o relație incredibil de fericită”, declară acum actorul, care s-a și carantinat cu aleasa sa, chiar dacă îi despărțea ceva distanță.

”Mi-am încărcat mașina și am condus 20 de ore, ajungând la ușa ei, doar pentru a vedea dacă totul e real, adevărat”, a mai povestit el. ”Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mă voi mai simți vreodată așa”, mărturisește Duffy.

Dacă pe Duffy șl știe toată lumea, el jucând și ăn serialul ”Step by step” (1991 – 1998), dar și în ”The Bold And The Beautiful”, în perioada 2006 – 2011, aleasa lui a jucat în ”Happy Days” la începutul anilor 80, dar și în ”The Office”.

Purl a fost căsătorită de 4 ori, cel mai recent mariaj fiind încheiat în 2011.

Vezi și Patrick Duffy, despre noaptea îngrozitoare în care părinții săi au fost uciși cu sânge rece. Actorul din Dallas a trăit mai multe drame teribile

Citește și:

ULTIMA ORĂ! Andreea Bălan, prima fotografie din spital! Artista a mărturisit ce s-a întâmplat cu ea și de ce s-a internat. Cum se simte în prezent

Andreea Bălan era la Urgențe și se temea pentru viața sa. E incredibil ce făcea George Burcea în tot acest timp