”Exact în acest loc, în urmă cu exact 19 ani”, a scris actorul de 52 de ani pe Instagram, postând și o fotografie în care își sărută soția.

This spot 19 years ago , today !

A post shared by Patrick Dempsey (@patrickdempsey) on

Intentaseră deja divorț

Pentru cei doi, părinții a trei copii – Talula Fyfe, de 16 ani, și gemenii Darby Galen și Sullivan Patrick, de 11 ani – nu e o aniversare ca oricare alta. Cei doi au fost la un pas să divorțeze. În ianuarie 2015 au anunțat că s-au despărțit și separat, ulterior începând pașii către divorț. Însă în noiembrie 2016, s-au împăcat și au renunțat la divorț.

”Nu eram pregătit să renunț la mariajul nostru”, a declarat Patrick într-un interviu. ”Nu simțeam că am făcut tot ce era necesar, că muncisem suficient să-l salvăm. Și amândoi voiam să muncim pentru asta. Atunci a început reconcilierea noastră”, a mai spus actorul cunoscut din ”Anatomia lui Grey”.

”Poți să faci un singur lucru deodată și să-l faci bine. Am învățat să prioritizez. Căsnicia noastră trebuia să fie prioritară. Nu eram pregătit să renunț la ea și nici ea nu era pregătită să renunțe la mine. Amândoi am vrut să luptăm pentru mariajul nostru”, a mai spus vedeta.

Sfaturi pentru o căsătorie fericită

Având în spate un bagaj mare de experiență personală, Patrick a venit și cu câteva sfaturi pentru cei căsătoriți, ca să nu ajungă în situația de a divorța: ”Trebuie să comunicați, să fiți deschiși și să nu deveniți leneși. Să nu vă lăsați. Și să faceți mult sex!”.

Foto: Hepta

Vezi și Secretul lui Hugh Jackman pentru o căsnicie fericită. Soția lui are cu 13 ani mai mult ca el

Citește și: