Prințul William (35 de ani)  i-a dezvăluit premierului Maltei, Joseph Muscata, că hobby-ul favoritei al micuței prințese este să danseze, în cadrul recepției organizate cu ocazia Zilei Commonwealth-ului, potrivit revistei americane People.

Moștenitorul coroanei britanice vorbea cu premierul și soția acestuia, Michelle, iar ei i-au spus că fetele lor gemene, Etoile Ella și Soleil Sophie,  urmează cursurile unei școli de arte. Când a auzit, William  a fost de părere că și fetiței lui i-ar plăcea la o astfel de școală. „Fiica mea, Charlotte, adoră să danseze”, a spus William mândru.

Citește și: A fost sex-simbol și cel mai bine plătit actor de la Hollywood, însă azi e de nerecunoscut

Prințesa Charlotte a învățat și spaniola

Charlotte va împlini trei ani în luna mai, dar aceasta se transformă într-o adevărată domnișoară. Ea este foarte isteață,  învață foarte repede și are numeroase talente. Mai mult, ei îi plac foarte mult și limbile străine. Charlotte știe deja cuvinte și fraze în limba spaniolă, pe care le-a învățat de la bona ei, Maria Teresa Turrion Borrallo, care evident are origini spaniole.

„E foarte drăguță și încrezătoare în forțele proprii. Este foarte vorbăreață și foarte politicoasă, dar, de asemenea, este și haioasă și are foarte multă energie”, a  declarat o sursă pentru revista americană People. „Are niște maniere foarte bune”, a mai adăugat sursa.

Părinții Kate Middleton și prințul William au ales ca fiica lor să urmeze cursurile grădiniței Willcocks Nursery School, care se află chiar la câțiva pași de reședința lor, palatul Kensington. „Au ales această grădiniță pentru că au considerat că reprezintă un pas esențial în educația lui Charlotte, și au fost impresionați de echipa de profesioniști care lucrează în această instituție”, a declarat o sursă regală tot pentru People.

 

Citește și: