Hillary Clinton este una dintre cele mai puternice și cunoscute femei în lume și s-a aflat în lumina reflectoarelor mai bine de trei decenii. Însă, după pierderea alegerilor din SUA în fața lui Donald Trump, fosta prima doamnă a decis să se retragă din atenția presei. Recent, a fost surprinsă de paparazzi, la o plimbare pe plajă, alături de soțul ei, iar imaginile au surprins pe toată lumea.

Imaginile cu fostul președinte american, Bill Clinton (75 de ani), și fostul secretar de stat, Hillary Clinton, sunt destul de rare în ultimii ani. Dar ei au fost surprinși marți, la o plimbare pe o plajă din Hamptons, SUA, iar fotografiile au uimit pe toată lumea. Dacă fostul lider de la Casa Albă apare într-o formă de invidiat, fost prima doamnă e de nerecunoscut la 73 de ani.

Bill poartă o pereche de blugi, un tricou negru și o șapcă de baseball pe cap, în timp ce Hillary este îmbrăcată într-o pereche de pantaloni largi albaștri și o bluză cu mâneci lungi, iar pe cap are o pălărie mare.

Bill And Hillary Clinton Take A Walk Along The Beach Near Their Home In The HamptonsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După înfrângerea suferită în fața lui Donald Trump la alegerile SUA, în 2016, Hillary a decis să ducă o viață cât mai liniștită și departe de lumina reflectoarelor. Astfel, ea nu a mai pus accent pe aspectul ei fizic și a pierdut lupta cu kilogramele, fapt pentru care imaginile cu ea au uimit pe toată lumea, fiind de nerecunoscut.

Bill Clinton a fost cel de-al 42-lea preşedinte al Americii, câştigând alegerile din 1992. El a avut două mandate la Casa Albă și a fost protagonistul unuia dintre cel mai mari scandaluri după Watergate, având ca subiect o presupusă relație cu o stagiară din administrația sa, Monica Lewinsky.

Foto: Profimedia

Citește și:

Carmen Șerban, despre plecarea peste hotare: ”Am primit drept de ședere permanent în Anglia”. Totuși, planurile i s-au stricat

„Nu ți se pare că ești cam copil pentru lucrurile pe care le faci?”, a fost întrebată Cleopatra Stratan. Răspunsul artistei