Tânăra de 19 de ani a fost surprinsă în Los Angeles, la premiera piesei de teatru „Hamilton”, însă deși se află în culmea succesului și este imaginea brandului Calvin Klein, aceasta a fost surprinsă într-o ipostază care nu îi face deloc cinste.

Paris JacksonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși ar trebui să fie atentă la imaginea ei și să apară în public afișând un look perfect și îngrijit, lui Paris se pare că nu prea îi pasă.

Îmbrăcată într-o salopetă verde cu flori și cu părul răvășit, Paris a văzut că este fotografiată de paparazzi și a încercat să-și ascundă fața, cu o mână. Însă, în momentul în care aceasta și-a ridicat brațul, s-a văzut că aceasta nu era epilată la subraț.  Paris a apărut pe coperta revistei „Vogue”, în luna iulie.

Citește și:El este cel mai frumos actor turc. Îl umbrește în frumusețe și popularitate până și pe Kemal din „Dragoste infinită”

A fost agresată sexual în adolescență

Dintre copiii lui Michael Jackson, Paris este cea care a suferit cele mi mari transformari pe parcursul maturizării sale. De la fetița dulce și inocenta s-a schimbat treptat într-o tânără frumoasa și rebelă, iar fotografii sunt cu ochii pe ea la fiecare apariție în public. De atlfel, ea a atras atenția tuturor și în urmă cu câțiva ani, când a încercat să se sinucidă.

 

Mai mult, Paris Jackson a făcut o dezvăluire șocantă la începutul anului, în cadrul interviului acordat revistei „Rolling Stone“, mărturisind în premieră că a fost agresată sexual în adolescenţă. De asemenea, ea susține că tatăl său Michael Jackson a fost ucis.

Citește și: