Tânăra a raspuns, pe Instagram, mai multor întrebări venite de la fani. La un moment dat, unul a întrebat-o fățiș dacă este bisexuală, iar răspunsul ei, venit prompt, a fost afirmativ. Vedeta în vârstă de 20 de ani a menționat însă că nu-i plac etichetele, dar pentru corectitudine, a spus că da, este bisexuală.

Zvonuri privind faptul că fiicei lui Michael Jackson i-ar plăcea și femeile au început să apară în martie, când tânăra de 20 de ani a fost văzută sărutându-se cu modelul și actrița Cara Delevingne, de 25 de ani.

Sărutul languros a avut loc în timp ce cele două dansau, după ce luaseră cina într-un local cu actorul Macaulay Culkin (nașul lui Paris) și cu iubita lui, Brenda Song.

La acea vreme, o sursă a povestit că cele două nu au o relație propriu-zisă, ci mai degrabă o prietenie presărată cu flirturi. ”Paris are numai 19 ani și își trăiește viața. Nu are planuri să se așeze la casa sa prea curând”, spunea sursa.

Tot atunci, cele două au postat pe rețelele de socializare și o fotorafie care le înfățișa împreună în pat. Menționau ele atunci că se uitau împreună la filmul ”Carol” – o poveste despre o relație de iubire interiză între două femei.

 

Paris și Cara s-au împrietenit după ce s-au întâlnit la premiile MTV din 2017. Apoi, au fost văzute părăsind un club de noapte ținându-se de mână, îm noiembrie 2017.

Înainte de Cara, Paris a avut relații cu tineri de sex masculin.

Foto: Hepta

Vezi și Fiica lui Michael Jackson a fost criticată dur după ce a postat o imagine „ciudată” cu tatăl ei. Răspunsul lui Paris a închis însă gura tuturor și i-a emoționat pe toți până la lacrimi

Citește și: