Tânăra de 20 de ani a fost devastată când a aflat ce acuzații îi sunt aduse tatălui ei și la aproape 10 ani de când s-a stins din viață.  Familia regretatului megastar este șocată de dezvăluirile făcute și documentar, pe care l-a denunțat,  precizând că nu e nimic altceva decât un „asasinat de tip tabloid” pe care Michael l-a îndurat toată viața și pe care acum e nevoit să-l îndure și după moarte.

„Acest așa-zis documentar relatează fapte neconforme cu realitatea, care se presupune că au avut loc acum 20 de ani, şi le tratează ca pe o realitate”, au declarat reprezentanți familiei lui Michael Jackson, într-o declarație oficială.

Citește și:  Antonia și fetița sa Maya, imaginea emoționantă cu care a cucerit internetul. A  strâns rapid 100.000 de like-uri

Copiii lui Michael Jackson, afectați profund de acest documentar

Documentarul „Leaving Neverland prezintă poveștile unor copiii, care acum au în jur de 30 de ani. Aceștia susțin că îl însoțeau pe Michael în călătoriile lui, iar aceștia fac acuzații grave, prezentându-l pe regretatul rege al muzicii pop ca un pedofil prădător.

Unul dintre tineri susține că  Michael Jackson l-a obligat, pe când avea doar 9 ani, să se îmbrace într-o rochie de mireasă și să pretindă că e soția lui. Alt băiat, pe nume Jordan Chandler, a dezvăluit că Michael le-a oferit lui și familiei lui 23 de milioane de dolari pentru a renunța la ideea de a îl chema în instanță sub acuzația de molestare. Un alt băiat, pe nume Terry George, a susținut în fața instanței că în anul 1979 Michael i-ar fi spus lucruri nepotrivite în timp ce vorbea cu el la telefon. Wade Robson, un alt bărbat care făcea parte la acea vreme din grupul de copii care îl însoțeau pe Michael peste tot și care ulterior a devenit coregraf și a lucrat cu Britney Spears și Justin Timberlake, a spus, la rândul lui, că Jackson l-a molestat timp de șapte ani. Nu e prima dată când apar astfel de acuzații la adresa lui Michael Jackson. Și în timpul vieții a fost dat de mai multe ori în judecată pentru molestare, însă aceste fapte nu au putut fi dovedite niciodată,  iar mulți au considerat că oamenii încercau astfel doar să scoată bani de la megastar.

„Leaving Neverland” a fost produs și regizat de Dan Reed și urmărește poveștile copiilor care spun că au fost abuzați de superstar. Aceștia au acum în jur de 30 de ani. Noul documentar are patru ore și a fost aplaudat în picioare de public după premiera de la Sundance, însă acesta i-a afectat profund pe cei trei copii ai lui Michael Jackson.

Citește și: