momentul-cand-i-s-a-cerut-manaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Când îți găsești sufletul pereche, știi. Simți. Iubitul meu și cu mine am fost împreună încă de la prima întâlnire, iar, pentru ziua mea, el a aranjat o călătorie într-un paradis tropical.

În timp ce mergeam pentru a lua cina pe plajă, Carter m-a dus la o cabană decorată cu flori și s-a lăsat într-un genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există altcineva alături de care mi-aș petrece eternitatea.”, a scris Paris Hilton pe Instagram, unde a postat și două fotografii în care ambii sunt îmbrăcați în alb, iar ea poartă o tiară.

Într-unul dintre instantanee, el este în genunchi, cerându-i mâna.

Reum și Hilton nu s-au ferit să vorbească despre relația lor încă din ianuarie 2020, când au apărut împreună pe covorul roșu, la o petrecere după Globurile de Aur. De atunci, vedeta a povestit de nenumărate ori despre cât de fericită este alături de partenerul său.

Mai mult, ea a început fertilizarea in vitro, pentru a-și întemeia o familie cu Carter.

„Am început fertilizarea in vitro, așa că pot să aleg să am gemeni dacă vreau”, spunea aceasta nu demult.

„El este bărbatul visurilor mele. Este 100% alesul. Vorbim deja despre nuntă tot timpul și planificăm nașterea copiilor. Sunt fericită pentru că pot să încep alt capitol al vieții, în sfârșit să am o viață reală”, a continuat ea.

„Cred că a avea o familie și a avea copii reprezintă sensul vieții. Nu am ajuns încă să experimentez așa ceva, pentru că nu am simțit că cineva ar merita dragostea aceea de la mine, dar în sfârșit am găsit persoana ce o merită”, a continuat moștenitoarea lanțului hotelier Hilton.

Vezi și N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor despre divorț. ”Ea știe deocamdată că noi ne-am certat”

ULTIMA ORĂ! Soțul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, internat de urgență! Ce a transmis Palatul Buckingham