Bogata moștenitoare a lanțului hotelier Hilton a fost de patru ori logodită, dar, până acum, nu ajunsese niciodată la altar. Lanțul ghinioanelor pare să se fi rupt în sfârșit pentru că vedeta s-a căsătorit pentru prima oară la 40 de ani.

Alesul e Carter Reum, cu care are o relație din 2019 și cu care era deja logodită. Fanii așteptau cu emoții să vadă dacă de această dată va ajunge la altar. S-a întâmplat, iar Paris este mai fericită ca oricând. ”Veșnicia mea începe astăzi… 11/11”, a scris Paris Hilton pe pagina sa personală de socializare, unde a postat și prima fotografie în rochie de mireasă. Deși nu e vizibilă decât o mică parte din rochie, e limpede că aceasta a costat probabil zeci de mii de dolari, dacă nu și mai mult.

În plus, e doar una din multele ținute pe care milionara le-a schimbat la nuntă. Vedeta a schimbat nu mai puțin de 11 rochii de mireasă la nunta care a ținut trei zile. Printre invitați s-au aflat Britney Spears, Lil Nas X, Miley Cyrus, Billie Eilish şi Jared Leto. Starleta are o avere de 300 de milioane de dolari.

prima-fotografie-in-rochie-de-mireasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Paris a fost cerută de soție în februarie, anul acesta, cu un inel de logodnă în valoare de 2 milioane de dolari.

„Cred că a avea o familie și a avea copii reprezintă sensul vieții”

Reum și Hilton nu s-au ferit să vorbească despre relația lor încă din ianuarie 2020, când au apărut împreună pe covorul roșu, la o petrecere după Globurile de Aur. De atunci, vedeta a povestit de nenumărate ori despre cât de fericită este alături de partenerul său.

Mai mult, ea a început fertilizarea in vitro, pentru a-și întemeia o familie cu Carter.

„Am început fertilizarea in vitro, așa că pot să aleg să am gemeni dacă vreau”, spunea aceasta nu demult.

„El este bărbatul visurilor mele. Este 100% alesul. Vorbim deja despre nuntă tot timpul și planificăm nașterea copiilor. Sunt fericită pentru că pot să încep alt capitol al vieții, în sfârșit să am o viață reală”, a continuat ea.

„Cred că a avea o familie și a avea copii reprezintă sensul vieții. Nu am ajuns încă să experimentez așa ceva, pentru că nu am simțit că cineva ar merita dragostea aceea de la mine, dar în sfârșit am găsit persoana ce o merită”, a continuat moștenitoarea lanțului hotelier Hilton.

Vezi și S-a logodit a patra oară, chiar de ziua ei! Ajunge vedeta de data asta la altar? Acum e hotărâtă, a început și fertilizarea in vitro!

Citește și:

Ce face Adela Popescu în fiecare seară, înainte de culcare: ”Ne scapă o ameninţare, ridicăm glasul…” Sfatul unui preot pentru vedetă

La 7 luni după ce a adus prematur pe lume gemenii, Ramona Păuleanu îi dezvăluie chipul fetiței sale. E superbă!