Rareș Prisacariu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, difuzată vineri, de PRO TV, și va primi marele premiu de 120.000 euro. La 7 ani, Rareș Prisăcariu este cel mai tânăr câștigător de până acum.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”, a spus băiețelul, la finalul unei seri magice.

La doar o zi după ce fiul lor a câștigat „Românii au talent”, părinții lui Rareș au făcut primele declarații despre fericitul eveniment, pentru PROTV.RO.

„A fost ca un vis, nu am realizat ce se întâmplă. A fost ca o poveste în mai multe acte (am pornit de la Iași și am ajuns la apogeu, ieri). Prefața a fost în sezonul trecut, când dorința lui a apărut urmărind emisiunea și i-a zis soției că i-ar plăcea să fie pe această scenă”, a spus tatăl lui Rareș.

„Mereu spun că parcursul lui Rareș a fost ca o proiecție de film pentru că nu am venit cu niciun fel de așteptare. Totul a fost neașteptat. Noi vom rămâne aceiași oameni, cu gândul să-i oferim lui Rareș șansa de a evolua”, a menționat mama puștiului.

parinti-rares-prisacariuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu

Dar cine sunt și cu ce se ocupă părinții acestui puști genial, cu o inteligență sclipitoare și cu apetit atât de mare pentru cunoaștere? Potrivit publicației qmagazine.ro, mama, Gina Prisăcariu (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice, și este educatoare la o grădiniță din localitate. Tatăl, Marius Prisăcariu (46 ani), este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. Mama lui Rareș e pasionată de lectură și de pictură, iar tatăl, de istorie și cinematografie.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru sursa amintită. (Citiți interviul integral pe www.qmagazine.ro)

Citește și: Reacții dure după momentul lui Rareș Prisăcariu, de la „Românii au talent”: „Mai rar am văzut ceva mai trist”, „Lăsați copiii să aibă copilărie”. Ce spune psihologul

Citește și: Rareș Prisăcariu a câștigat „Românii au talent”. Copilul de 7 ani, „interviu cu Dumnezeu”, pe scena de la PRO TV