Mama cântăreței, Tish Cyrus, a depus actele de divorț încă de săptămâna trecută și se pare că nu mai există nicio cale de împăcare.

Cântărețul de muzică country, cu un success răsunător în urmă cu două – trei decenii, și Tish s-au căsătorit în 1993 și au împreună cinci copii: fiicele Miley, Noah și Brandi, dar și fiii Trace și Braison.

Tatăl vedetei a depus actele de divorț prima dată

În 2010, tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus, cunoscut mai ales pentru hitul „Achy Breaky Heart”, a depus actele de divorț pentru prima oară, dar a anunțat, cinci luni mai târziu, că și-a retras cererea.

„Am renunțat la divorț. Vreau să-mi aduc familia din nou împreună. Lucrurile sunt mai bine ca niciodată”, spunea Billy Ray Cyrus la acea vreme.

Cu toate acestea, problemele au început să apară din nou în 2013, când Tish a depus actele de divorț. La ceva timp după anunț, cei doi și-au salvat căsnicia încă o dată, după ce au ales să facă terapie de cuplu.

„Amândoi ne-am trezit și am realizat că ne iubim și am decis că vrem să rămânem împreună. Am mers amândoi la terapie de cuplu, ceva ce nu am făcut în 22 de ani de relație și ne-a adus mai aproape unul de celălalt, ne-a deschis comunicarea în moduri incredibile”, spuneau cei doi într-o declarație comună.

Billy Ray Cyrus a jucat împreună cu fiica sa în Hannah Montana, el fiind în serial tatăl ei, la fel ca în viața reală.

Vezi și Miley Cyrus, operată din nou. Ghinioanele se țin lanț pentru cântăreață

Citește și:

A cheltuit o avere ca să se transforme în femeie. Cum a pozat acum fostul bărbat Ken și cum arăta înainte

La 40 de ani, Britney Spears dă vestea cea mare! E însărcinată cu iubitul tinerel: ”Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna!”