Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt favoriții „Internetului”, iar când spunem asta ne raportăm la miile de comentarii pozitive pe care fanii le lasă la postările lor. Stilul lor de viață intrigă și totodată atrage, simplitatea cu care își cresc copiii, firescul din rutina lor și, mai presus de toate, iubirea cu care se înconjoară unul pe celălalt.

Asta se vede și din imaginile publicate recent de fosta solistă de la Hi-Q. Dana a ținut să le arate și urmăritorilor ei cât de fericită a fost la nunta de aur a socrilor ei. Părinții lui Dragoș Bucur au împlinit 50 de ani de căsnicie și i-au celebrat așa cum trebuie, cu slujba la biserică, alături de nași, unde preotul a citit rugăciunea de mulțumire și de recunoștină către Dumnezeu. Îmbrăcați frumos, elegant, părinții lui Dragoș Bucur au trăit momentul cu intenstate și emoție.

Părinții lui Dragoș Bucur, emoționați, în biserică

dana nalbaruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După clipele solemne, din biserică, familia s-a îndreptat către petrecere, la un resturant din Balotești, iar Dana a oferit câteva detalii, pe Instagram. Tortul a fost imens, a avut formă dreptunghiulară, iar în mijlocul lui trona numărul 50, adică 50 de ani de căsnicie trăiți împreună, la bine și la greu.

„Socrii meu au împlinit 50 de ani de căsătorie. Le-am organizat petrecerea nunții de aur la Unity Bistro din Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la Patiferia Artizanal. Sunt înântată, a fost frumos”, a scris Dana pe Instagram.

În imagini apar și soții Bucur-Nălbaru, îmbrățișați și lipiți unul de celălalt, fiind mai mare dragul să îi privești. Și ei se apropie de 20 de ani de relație, trăiți discret și fără scandaluri.

Dana Nălbaru (45 de ani) și Dragoș Bucur (45 de ani) sunt căsătoriți de aproape 18 ani și au o familie superbă. Ei au împreună trei copii, doi biologici – Sofia (16 ani) şi Kadri (8 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, în vârstă de 11 ani.

dana-nalbaru-dragos-bucur-casa-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu ce se ocupă acum Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Pe 13 septembrie, Dragoș Bucur a revenit la PRO TV cu sezonul 10 „Visuri la cheie”, emisiunea realizată alături de arhitecții și designerii de interior Alex Gavrilescu, Cristina Joia și Oana Boghiu. Pe Dragoș îl mai vedem însă și ca vlogger, pe Youtube, unde a început să filmeze un reality-show despre viața pe care familia lui o duce în noua casă, din localitatea Moșteni-Greci, din județul Argeș.

De cealaltă parte, Dana este lipită de cei trei copii, de gospodărie, dar se ocupă și de afacerile familiei. Dana Nălbaru deține un laborator de cofetărie, o brutărie și este asociată la un bistro cochet, din Capitală. Fosta solistă de la Hi-Q, care a anunțat recent că s-a pocăit și s-a botezat întru Hristos, găsește timp și pentru social media, unde publică bucăți frumoase din viața tihnită, alături de cei trei copii.

Citește și: Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur! Sofia este splendidă la 16 ani. Ce poze a publicat Dana cu familia ei

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini cu noua lor viață rurală: „Casa noastră de la țară e gata”. Câtă tihnă e în familia lor! Ea face magiun, el taie lemne