Cel mai mic are 5 ani, iar cel mai mare, o fată, 18 ani. De altfel, vedeta a dat o petrecere, zilele trecute, pentru a celebra faptul că Ava Phillippe a terminat liceul, iar Deacon Phillippe, de 14 ani, școala generală.

A și postat, mândră ca orice mamă, fotografii pe conturile de socializare atât cu sărbătoriții, cât și cu câteva platouri de bunătăți.

Fiica ei, Ava, model în devenire, a postat și ea pe Instagram mai multe fotografii, inclusiv din momentul începerii liceului, când avea părul roz. Schimbarea, în cei patru ani, e vizibilă, Ava tranformându-se într-o tânără extrem de frumoasă, care îi semănă mamei sale.

Ava si PhillippeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ava și următorul născut, Deacon Phillippe, sunt copiii actriței și ai lui Ryan Phillippe, de 43 de ani, pe care Reese l-a cunoscut când împlinea 21 de ani. În următorul an cei doi s-au căsătorit. În 2006 cei doi au divorțat, iar acum actrița e căsătorită cu impresarul Jim Toth, de 48 de ani. El este tatăl mezinului James Toth, de 5 ani.

Foto: Instagram

Vezi și O cunoști din ”Anatomia lui Grey”, dar nu știai că e mamă full-time pentru trei copii superbi. Iată cum arată copiii lui Ellen Pompeo

Citește și: