Parastasul de 40 de zile ar fi trebuit făcut la sfârşitul lunii decembrie, însă din păcate va fi amânat pentru ianuarie. Șia sta, pentru că  nu se fac pomeni între Crăciun şi Sfântul Ion. Parastasul a fost amânat pentru 15 ianuarie, când Dan Puican, primul soț al actriței,  a  anunţat că va face o masă mare.

„În jurul datei de 31 decembrie urma să aibă loc pomana actriţei, dar ea se va decala pentru anul viitor. Motivul este legat de faptul că în perioada dintre Crăciun şi Sfântul Ion nu se organizează niciun parastas, astfel că nici cel al Stelei. În aceste condiţii, Dan Puican a anunţat că el va face o masă mare şi va merge la cimitir cu pachete în jurul datei de 15 ianuarie”, au dezvăluit persoane de la Teatrul Constantin Tănase, potrivit stirilekanald.ro.

Citește și: Veste tristă. Celebrul „Giani” din serialul „Las Fierbinți” se confruntă cu grave probleme de sănătate. Și-a anulat spectacolul de la Sala Palatului

Stela Popescu a suferit un accident vascular

Stela Popescu fost găsită moartă în locuința ei din Capitală, iar informația a șocat pe toată lumea.  Aceasta continua să urce pe scenă și mergea și la evenimente. Ultimul spectacol l-a avut pe 11 noiembrie, cu doar câteva zile înainte de dispariția ei fulgerătoare. Potrivit Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care ar fi avut loc la data de 22 sau 23 noiembrie 2017.

 

Citește și: