Vincent Cassel, în vârstă de 51 de ani, s-a căsătorit, vineri, cu modelul Tina Kunakey, în vârstă de 21 de ani, în cadrul unei ceremonii intime.

O sută de invitaţi au fost prezenţi la ceremonia din Bidart, sat aflat în apropiere de Biarritz, în sud-vestul Franţei.  Mireasa a purtat o rochie de prințesă albă superbă, semnată Vera Wang, iar cei doi par foarte fericiți împreună, în ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă 30 de ani.

Actorul francez a publicat pe contul lui de Instagram o poză de la nuntă cu aleasa lui, alături de mesajul „Da! 24 august 2018”.

Vincent Cassel si Tina KunakeySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Andreea Antonescu, incendiară în costum de baie: ”O sirenă!”

Monica Belluci a mărturisit că a suferit după divorțul de Vincent

Cassel și Kunakey și-au oficializat relația în 2016, după ce s-au cunoscut în  Biarritz, Franța. Cei doi s-au logodit în luna mai și deja au mers în fața altarului.

Vincent Cassel, cunoscut din filme precum „Black Swan” şi  „Ocean’s Twelve ”, a rămas în istorie ca bărbatul care a înșelat-o pe Monica Belluci, una dintre cele mai sexy femei din lume. Deși cei doi nu au dezvăluit motivul divorțului, se pare că ar fi fost vorba despre infidelitatea actorului, care deja îi găsise o înlocuitoare celebrei actrițe. Drept dovadă, la scurt timp după divorț, frumoasa italianca a mărturisit că ea crede în iubire, dar nu și în fidelitate. „Căsătoria, nu ştii niciodată cât va dura… Azi, merge, dar peste un an situaţia se poate schimba,” spunea actriţa într-un interviu pentru revista Grazia. “Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a mai mărturisit actrița.

Citește și: