Panică în familia regală! Kate Middleton a devenit și ea ținta grupării jihadiste ISIS. Teroriștii au pus la cale un plan prin care urmau să o otrăvească pe ducesa de Cambridge.

Potrivit presei britanice, jihadiştii discută în ultimele zile pe reţeaua de mesagerie criptată Telegram scenariul asasinării Ducesei de Cambridge, dar şi a prinţului William. Ei ar fi postat mesaje în care afirmă că ştiu ce mănâncă Kate Middleton şi vor să-i otrăvească mâncarea, dar şi un colaj în care un jihadist se pregăteşte să îl înjunghie pe prinţul William.

Citește și: Burak Özçivit, interpretul lui Kemal din „Dragoste infinită”, schimbare radicală de look. Cum arată acum îndrăgitul actor

Teroriștii plănuiesc să o otrăvească pe ducesă

De asemenea, susţinătorii ISIS afirmă că ştiu unde îşi face cumpărăturile Kate.„Știm ce mpnâncă și o vom otrăvi”, au scris aceștia pe rețaeaua de socializare Telegram.

Surse din serviciile britanice au confirmat că ameninţarea este reală şi “este tratată cât se poate de serios”,   având în vedere că planurile de atac sunt extrem de detaliate și conțin și imagini cu supermarketurile din apropierea Palatului Kesington, reședința Ducilor de Cambridge, fapt pentru care vor lua măsuri de securitate extreme. Planul ISIS ar avea legătură cu cel împotriva prinţului George, descoperit anul trecut și pus la cale de Husnain Rashid, un susținător influent al mișcării radicale islamiste,  ce a fost arstat anul trecut.  Atunci,  Husnain îndemna, tot prin Telegram, la otrăvirea îngheţatei preferate a celui mai mare copil a duciilor de Cambrige. Rashid promova terorismul prin intermediul canalului Lone Mujahid, unde a propus, între altele, injectarea de otravă în îngheţata de la supermarketuri şi atacarea prinţului George  în timp ce se află la şcoală.

Potrivit Mirror, alte câteva planuri șocante ale ISIS cu privire la otrăvirea și uciderea lui Kate Middleton și a fiului ei în vârstă de 5 ani, micuțul Prinț George, au fost deconspirate. Membrii grupărilor teroriste se foloseau de „internetul ascuns” pentru a complota împotriva Casei Regale Britanice și foloseau cuvinte criptate, care erau șterse rapid.

Citește și: