Anunțul a fost făcut printr-o postare neașteptată pe social media. Actrița s-a înfățișat fanilor îmbrăcată într-o rochie care îi pune burtica în prim-plan.

Kirsten Dunst a ales să facă anunțul printr-un pictorial pe coperta revistei W Magazine. Îmbrăcată într-o rochie transparentă din dantelă, actrița s-a lăsat fotografiată cu burtica la vedere.

Vedeta, care este căsătorită cu Jesse Plemmons, are deja un fiu în vârstă de doi ani. Cei doi au început relația în 2016, când s-au întâlnit pe platourile de filmare de la ”Fargo”.

Kirsten Dunst e cunoscută din ”Interview with the Vampire”, ”Jumanji”, ”The Virgin Suicides”, ”Spider Man”, ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, ”Melancholia”, ”Marie Antoinette”, ”Bachelorette”, ”Upside Down”.

De asemenea, a jucat și în seriale precum: ”Star Trek: The Next Generation”, ”ER”, ”Tower of Terror”, ”Sisters„, ”Cosmos: A Spacetime Odyssey”.

În 1995, actrița, care arată la fel de bine ca atunci și în prezent, a fost inclusă în lista celor mai frumoşi 50 de oameni realizată de revista People.

Vezi și Surpriza zilei! E însărcinată cu al treilea copil!

Citește și:

Cum arată Adela Popescu, însărcinată în aproape 7 luni. Mesajul transmis Ginei Pistol

Oana Roman: ”Marius are o nouă relație! Nu vrea să ne mai vedem deloc!”