“Lasă să ne bucurăm de ei și dacă o fi să se întâmple… Mai bine să vorbim de cele care sunt cu adevărat însărcinate și nu despre alea care s-au îngrășat doar câteva kilograme, în izolare.

Eu nu arăt că m-am îngrășat, pentru că știu să mă îmbrac astfel încât să ascund kilogramele”, a spus Andra pentru click.ro.

Andra, amănunte neașteptate despre personalitatea copiilor ei

Andra a vorbit și despre cei doi copii, David și Eva, pe care îi are împreună cu Cătălin Măruță.

Vedeta este foarte mândră de ce a reușit să facă împreună cu soțul ei.

“Toată lumea e curioasă despre ea (n.r. Eva), dar aș vrea să-ți spun despre David. Pentru că mulți îmi spun că ea e senzațională, eu am să-ți spun că David e foarte tare. Eva e așa datorită lui, pentru că el e fratele mai mare și ea are un exemplu de urmat, extraordinar. Și poate că David, fiind din zodia Pești, e puțin mai sensibil și introvertit.

Poate că nu arată, pentru că nu are curajul pe care îl are Eva că să arate cât de strălucit e. Amândoi sunt niște copii minunați, răbdători, inteligenți și sunt ai mei”, a mai declarat artista pentru sursa mai sus-menționată.

Vezi și Andra Măruță, noi declarații despre starea de sănătate. Cine a vindecat-o de COVID-19?

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care fiul lui Meghan și al prințului Harry nu a primit titlul de prinț. Nu are nicio legătura cu culoarea pielii lui

Anna Lesko, primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului ei: „Eu vreau să trăiesc!”