Și nu doar atât. Doria Ragland și Thomas Markle, care sunt divorțați, o vor întâlni chiar și pe regină cu câteva zile înainte de ceremonie.

Mama lui Meghan, instructor de yoga, și tatăl ei, fost regizor de lumini, vor veni în Marea Britanie cu o săptămână înainte de nuntă, se arată într-un comunicat al Palatului Kensington. Sunt invitați la Castelul Windsor, unde îi vor cunoaște pe regina Elisabeta, prințul Philip, prințul Charles și pe soția sa, cât și pe William și Kate. Tot atunci îl vor întâlni prima oară și pe prințul Harry, cel care le va deveni ginere.

Se pare că Meghan a insistat ca părinții ei să aibă un rol important la ceremonie, astfel încât mama ei o va acompania cu mașina la capela unde are loc ceremonia, iar tatăl o va conduce la altar.

Prințul Philip ar putea lipsi

La nuntă vor fi prezenți și frații și surorile prințesei Diana: Earl Spencer, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale. Lady Jane chiar va susține un discurs.

Din păcate, însă, nu se știe încă dacă prințul consort Philip va putea participa la ceremonie. În vârstă de 96 de ani, acesta încă se reface după o operație la șold suferită recent.

Mirii nu vor dormi împreună înainte de nuntă

În comunicatul transmis de Palatul Kensington se mai menționează că Harry și Meghan vor dormi separat înainte de nuntă și că nu va exista nicio domnișoară de onoare, așa cum este tradiția peste Ocean.

Apoi, mirii nu vor pleca imediat în luna de miere, ci vor avea o primă apariție, în postura de soț și soție, la câteva zile distanță de nuntă.

Deocamdată nu se știe dacă Harry va purta o verighetă (din aur galez, așa cum cere tradiția) sau nu. Fratele său, William, nu a purtat. Însă lui Harry îi plac bijuteriile, mai ales cele cu încărcătură sentimentală. E văzut adesea purtând brățări, așa că s-ar putea să procedeze precum tatăl său, Charles, care și el a purtat verighetă când s-a căsătorit cu Diana.

Vezi și Problemele se țin lanț pentru prințul Harry și Meghan Markle! Cerința de la nunta regală care i-a înfuriat la culme pe britanici: „Așa ceva e de neînțeles”

Citește și