La toate aceste întrebări a răspuns fostul fotbalist într-un interviu recent.

Am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. A fost o greșeală!”

După cariera de fotbalist, Bănel Nicoliță mărturisește că a rămas cu regrete. Nu și-a gestionat banii câștigați din fotbal cum trebuie și și-a pierdut și familia.

Este un om asumat, și-a deschis școală de fotbal și e sigur că va “livra” la un moment dat cei mai buni jucători. Cât de răvășit este acum sufletul fostului fotbalist, în ce relații a rămas cu fosta lui soție și cât de frumos își cresc împreună cele două fetițe, a povestit recent pentru Ciao!.

Întrebat care este cel mai mare regret al său, Bănel Nicoliță a răspuns fără a clipi: ”Că am renunțat la fotbal și la familie!”.

Legat de fetele sale și ce fel de tătic este pentru ele, fostul fotbalist a replicat: Minunat! Din punctul meu de vedere, sunt un tată minunat și le cresc cu toată dragostea.

Și atunci când sunt lângă mine simt că sunt iubite. Le fac toate plăcerile și încercăm să le oferim, împreună cu fosta mea soție, cea mai mare dragoste. Ne dorim să simtă dragostea noastră și să nu le lipsească nimic.

De la ce a plecat despărțirea

Recunoaște că a rămas în relații bune cu fosta soție, dar asta nu schimbă lucrurile. Regretele îi umplu inima.

”Da! (am rămas în relații bune – n. red.) Cu siguranță, pentru că despărțirea noastră nu a plecat de la o femeie. Dacă pleca de la o femeie și lăsam copiii, da, era altceva. Dar atâta timp cât am făcut-o pentru fotbal, pot să fiu iertat, zic eu. Pentru că am făcut tot ceea ce îmi place mie. Eu am câștigat din fotbal, decent, și ea a fost conștientă că eu am greșit”, a declarat Bănel Nicoliță.

Există posibilitatea de a se împăca? ”Momentan nu există. Ce va fi, Dumnezeu știe! Sunt oameni care s-au împăcat după 20 de ani, habar nu am…

Deocamdată îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o relație foarte bună cu fosta mea soție și putem să ne creștem copiii frumos”, a mai spus acesta ușor resemnat, dar cu o urmă de speranță.

Fostul fotbalist nu și-a refăcut viața, dar e conștient de atuurile sale. Nu se lasă îngropat de amărăciune și trăiește cât poate el de frumos.

”Când o să îmi refac viața, voi, ziariștii, o să aflați. Momentan, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos!

Nu sunt pretențios. Sunt un om ok, sunt un om vesel care știu să mă bucur, să râd, mă bucur de viață”, a mai spus el. Momentan, acesta se ocupă de copiii înscriși la școala lui de fotbal, un plan în care crede cu toată inima.

Vezi și Adrian Mutu a spus în sfârșit care a fost motivul despărțirii de Alexandra Dinu: ”Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de…”

Citește și:

Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreei Esca: ”Vă jur, ăsta e adevărul!”

Cine este iubita lui Codin Maticiuc: „Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez”. Poveste savuroasă despre Ana Pandeli, care e gravidă a treia oară