Acum, cântăreața a spus răspicat care este situația. Nu s-a mai ferit, ci a explicat cu lux de amănunte cum stau lucrurile.

Și se pare că Alexandra Stan îşi revine, încet, încet, din şocul ultimelor luni, când viaţa sa a fost o înşiruire de întâmplări rapide și neașteptate,

Într-un singur an l-a cunoscut pe soţ, s-a măritat şi apoi a divorţat. Da, din păcate s-a ajuns la divorț, fapt confirmat de către blondină.

Graba nu a fost productivă în relaţia Alexandra Stan – Emanuel Necatu și o recunoaște chiar ea. După o pauză de câteva luni de tăcere, artista şi-a luat inima în dinţi şi începe să vorbească despre motivele care au dus la această importantă decizie, divorţul.

Invitată în platourile Kanal D, la emisiunea ”Teo Show”, artista a recunoscut că se află înr-un moment vulnerabil al vieţii ei. Admite că poate a vrut să creadă că realitatea era mai frumoasă decât era, de fapt. S-a măritat dintr-un impuls, cu un bărbat pe care îl cunoscuse recent, iar în scurtă vreme relaţia a început să se deterioreze semnificativ, ajungând chiar până la stadiul de toxică.

„Nu mai sunt măritată. Am divorțat”

“Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care ştiam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Şi ştiam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinţii, până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a explicat Alexandra Stan.

Solista consideră că motivul eșecului a fost graba: “Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine”, a explicat Alexandra Stan.

Cei doi s-au căsătorit la malul mării, fiindcă au dorit să aibă un cadru inedit. Evenimentul a fost foarte intim. Ceremonia religioasă a avut loc la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae, iar civil au fost căsătoriţi la Câmpulung, chiar de celebra primăriţă Elena Lasconi, care a păstrat secretul cu sfinţenie, până în ziua când au ieşit în presă cu fotografii de la nuntă. La acel moment, Alexandra Stan abia ieșise dintr-o relație și încă își lingea rănile. Nimeni nici nu știa că se afla într-o nouă relație.

„Nu mai sunt măritată, n-ai văzut?! Am divorțat. S-au întâmplat multe. Eu sunt pe repede-înainte (fast forward) ca japonezii. Nu mai sunt căsătorită. Sunt divorțată”, era răspunsul șoc al artistei, la finele lunii octombrie, când a fost întrebată cum îi merge în viața de femeie căsătorită.

Întrebată ce a făcut cu inelul de logodnă, dacă l-a înapoiat sau nu, iată care a fost răspunsul ei: „Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât de scump e. Fiecare alege ce face cu inelul. Cred că e un pic urât să-l dai înapoi, e ca și cum ai da înapoi amintirile”.

Vezi și Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie? Indicii clare că așa stau lucrurile. Ambii au făcut asta!

Citește și:

Dezvăluiri despre Cristi Borcea: Ce le-a pus pe soțiile lui să facă, înainte de căsătorie

Adriana Trandafir a răbufnit la Asia Express și a vrut să renunțe la joc. Reacția Mariei Speranța după eliminare