Asta, chiar dacă era extrem de curtată. Pe cât de frumoasă, pe atât de ingenuă era. Cel care a făcut-o femeie a fost nimeni altul decât Dinu Maxer. Nicoleta Luciu avea 19 ani atunci și nimeni nu-și imagina că era încă domnișoară.

Cei doi s-au iubit timp de 8 ani, iar gelozia pare să fi fost mărul discordiei. Între timp, ambii au mers mai departe. Dinu s-a căsătorit cu Deea, cu care are doi copii, iar Nicoleta cu Zsolt Csergo, cu care are 4 copii.

Acum, Nicoleta are o căsnicie solidă, însă nu a fost ușor să ajungă la acest echilibru. Nicoleta Luciu s-a confruntat cu mai multe experiențe neplăcute pe parcursul relației cu Zsolt Csergo. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012. Nicoleta Luciu a renunțat la cariera ei din showbiz, s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, ba chiar a trecut și peste infidelitățile celui care i-a jurat iubire o viață întreagă. Acum câțiva ani, partenerul de viață al brunetei, afaceristul Zsolt Csergo, a avut o aventură cu o antrenoare de fitness.

Cei doi au fost la un pas de divorț atunci. Acum, însă, Nicoleta Luciu, o femeie cu destulă experiență în spate, are câteva sfaturi pentru femeile care își doresc o relație cât mai solidă.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…)

La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Wowbiz.

Vezi și Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre problemele din căsnicia cu Zsolt

Citește și:

Smiley, fotografie rară cu tatăl și fratele lui. Fratele lui s-a despărțit de iubită chiar înainte de nuntă!

Drama ascunsă a lui Fuego: Cum a murit tatăl lui și ce probleme de sănătate a moștenit de la el