Rolul Pamelei Ewing i-a adus în 1983, un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță. Ea și Patrick Duffy au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cinematografie. Dacă pe micile ecrane, cei doi aveau un mariaj fericit, Victoria nu a avut un astfel de noroc în viața personală. Aceasta a eșuat pe plan sentimental. A avut două căsnicii nereușite care s-au soldat cu divorț, și nu a avut nici copii, fiind nevoită să-și trăiască bătrânețea în singurătate, renunțând definitiv la ideea de a-și mai căuta sufletul pereche.

Victoria a devenit femeie de afaceri

În plus, din 2001, ea a decis să renunțe definitiv la actorie, ultimul serial în care a jucat fiind “Titanii”,  și s-a concentrat mai mult pe afacerile ei. Aceasta și-a lansat propria linie de cosmetice, Principal Secret,  și își promovează activ produsele pe rețelele de socializare.

1978 – Dallas – TV StillsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cu toate acestea, Victoria arată fabulos la vârsta de 69 de ani, având un chip lipsit de riduri și reușind să-și păstreze silueta și frumusețea din tinerețe, însă se știe că este adepta operațiilor estetice. Însă, ea este adepta și al unui stil de viață sănătos, atât în ceea ce privește alimentația, cât și acitivitatea fizică.  Serialul fenomen  „Dallas” a fost urmărit  de milioane de români în anii `80 și după Revoluție.

Citește și: